Категории Информация
Кассы Добавить событие
17 мая 2019

The Alibi Sisters. Кращi хiти

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

Довгоочікуване повернення — The Alibi Sisters дадуть єдиний ексклюзивний концерт у Caribbean Club Concert-Hall. 17 травня сестри Завальські вперше після тривалої паузи у спільній творчості знову заспівають всіма улюблені хіти дуету.

На слухачів чекатиме не концерт, скоріше — ностальгічна мандрівка у минуле, вечір теплих, до щему та мурашок спогадів. Спогадів про нестримні танці під «Фламенко» та «Bachata», самотні прогулянки під зливою у супроводі пісні «Мелодия дождя», переживання буремної історії кохання під «С чистого листа», «Исповедь» та «Табу».

У 2012-му Алібі вирішили натиснути на паузу — співачки взяли тайм-аут та зосередилися на інших проектах. З того часу Анна та Ангеліна не припиняли творчі та особисті пошуки і от, нарешті, потішили звісткою про нову віху в історії Алібі, тепер — The Alibi Sisters.

А з чого усе починалося, ми почуємо на їхньому ексклюзивному виступі в Caribbean Club Concert-Hall. Тим паче, що саме на цьому вечорі дует відсвяткує вісімнадцяту річницю з моменту народження гурту.

Концерт The Alibi Sisters — це:

  • довгоочікуване возз’єднання легендарного дуету;
  • перевірені часом та завчені напам’ять хіти;
  • нове звучання, за яке відповідав джазовий композитор Олексій Боголюбов;
  • занурення у спогади, пов’язані з кожною піснею;
  • особливий вечір під знаком музичної вишуканості;

Чуттєвість та теплий ностальгічний післясмак в інтелігентній обгортці — не пропустіть єдиний концерт The Alibi Sisters у Caribbean Club Concert-Hall.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код