Категории Информация
Кассы Добавить событие
13 марта 2019

Ти моє ВСЕ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

Вистава приємно радує гострими та смішними жартами, цільним сюжетом і чудовим фіналом.

У ній присутні легка атмосфера, що не позбавлена життєвих труднощів та зіткнень. Хороші кумедні діалоги, що забезпечують веселий настрій на увесь вечір. Що щодо самого сексу? Він Є! Абсолютно відверті сентенції з блискучим образним гумором.

«Ти моє ВСЕ» — казка. Насправді, такого не буває, а якщо і трапляється — то так рідко, що прирівнюється до того, що такого не буває. Це ідеалізована, неймовірна, фантастична історія, яку приємно і потрібно подивитися ввечері з подругою або коханою людиною. Тому що після вистави є ризик обговорювати її до самого ранку. Бажання і розуміння, довіра та ревнощі — ці теми близькі будь-якому глядачеві і, можна сказати, що ця сексуальна казка — про Вас.

Вистава, в цілому, не на один раз, і у Вас може виникнути бажання переглядати її знову та знову. Тому, квитки на виставу завжди закінчуються заздалегідь.

«Ти моє ВСЕ» — про Любов. І сильна Любов відчувається протягом всієї вистави. Ви будете співчувати героям та переживати за них. Хоча, все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт.

Люди, які грають у виставі — уже 10 років як разом. За всі ці жарти і пристрасті вони заплатили нервами і роками. Вони прожили те, над чим сміються і страждають.

Якщо хочете від душі посміятися і без напрягу розчулитися — ця вистава для Вас.

Фан-зона — свободные зоны для просмотра мероприятия без привязки к конкретному месту.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код