Категории Информация
Кассы Добавить событие
08 марта 2020

Точка G - Generation of improv!

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Freedom Hall (Фридом Холл)
г. Киев, ул. Кирилловская, 134

О событии

Популярне комедійне імпровізаційне шоу «Точка G Generation of improv!» це комедія, яка створюватиметься на ваших очах із ваших фантазій, де талановиті й харизматичні актори подарують заразливий сміх і яскраві емоції!

Кожне шоу «Точка G» супроводжують аншлаги. Кияни «підсіли» на можливість самим творити шоу. Всі ситуації й персонажів придумують глядачі, а актори створюють смішні історії у них на очах. Глядачі, які відчувають у собі творчий запал, можуть вийти на сцену і стати частиною імпровізаційного шедевра. Такі відчуття неможливо отримати більше ніде!

Творець і ведучий шоу – Юрій Кляцкін. Протягом 15 років він був актором, режисером і педагогом театру-студії імпровізації «Чорний квадрат». Створив перше в Україні імпровізаційне шоу «Сексуальне чтиво», яке всі 4 роки існування збирало аншлаги. Потім він створив першу в Україні Школу комедійної імпровізації (Школа імпровізації Юрія Кляцкіна). А тепер увесь цей досвід він поєднав у шоу «Точка G – Generation of improv»: відточені десятиліттями традиції американських імпрув-шоу і 4-річний досвід адаптації цього жанру в Україні.

На концертах, виставах і стендапах ти просто глядач, а на шоу «Точка G Generation of improv» ти можеш не тільки дивитися, а й повністю впливати на все, що відбувається, створюючи свою унікальну комедію.

IMPROV найпопулярніший формат вечірніх розваг у США тепер доступний і тобі.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код