Категории Информация
Кассы Добавить событие
Украинский академический фольклорно-этнографический ансамбль КАЛИНА
23 июня 2021

Украинский академический фольклорно-этнографический ансамбль КАЛИНА

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

МЦКИ "Октябрьский дворец"
Алея Героев Небесной Сотни, 1

О событии

Дорогі друзі, будемо безмежно раді, бачити всіх вас на прем'єрі другої частини захопливого й дивовижно яскравого концертно-театралізовонного етно-шоу "Four seasons" (Весна")!

Ласкаво запрошуємо, разом з нами, поринути у світ українських багатовікових традицій, відчути на собі магічну життєдайну силу та енергію, глибинне коріння й народну філософську мудрість, що закладені в стародавніх календарних весняних обрядах, які ми передаємо шляхом інтеграції їх у сучасне музичне мистецтво.

Неповторне чаруюче дійство наповнює неймовірно жива, яскрава та енергійна хореографія, барвистість й багатоголосся хору, запальна гра музикантів оркестру народних інструментів. Унікальні експедиційні фольклорні записи, веснянки-заклички, гаївки, ягілки, великодні риндзівки, русальні, троїцькі (кустові) та інші рідкісні автентичні пісні, котрі покладені на стильні новітні аранжування.

Перед Вами розкриється не тільки народна культура та звичаї, а й сюжетна лінія кохання. Ви будете спостерігати за розвитком найніжнішого почуття головних героїв та обов'язково повернетеся на продовження цієї магічної вистави...

Поспішайте замовити квиточки, адже кількість місць, у зв'язку з карантинними нормами , обмежена.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код