Категории Информация
Кассы Добавить событие
29 ноября 2018

Under the Tide and Gala Evening

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Национальная опера Украины им. Т. Г. Шевченко
г. Киев, ул. Владимирская, 50

О событии

29 листопада відбудеться ПРЕМ’ЄРА сучасного балету Under the Tide & Gala Evening!

Приголомшлива нова програма на дві дії:

  • 1 — галла-концерт за участю зірок світової сцени!
  • 2 — видовищна прем’єра вистави Under the Tide.

1 відділ — Гала-концерт за участю Зірок світової сцени! Свято неперевершеного таланту та краси — неймовірне задоволення для усіх шанувальників балетного та сучасного мистецтва!

На сцені:

  • Наталія Мацак — заслужена артистка України, прима-балерина Національної опери України, лауреат міжнародних конкурсів.
  • Іван Козлов — лауреат міжнародних балетних конкурсів. Танцював в якості провідного соліста в Національній опері України, Маріїнському театрі та театрі Бориса Єйфмана.
  • Олексій Князьков — прем’єр Харківського Національного академічного театру опери та балету. Лауреат міжнародних балетних конкурсів. Володар Grand Prix International.
  • Юлія Кулик — заслужена артистка України, перша солістка Національної опери України, лауреат міжнародних конкурсів (Джексон, США та інші).
  • Сергій Кривоконь — один з найталановитіших провідних солістів Національної опери України.
  • Ольга Скрипченко — солістка Національноі опери України, лауреат міжнародних конкурсів.
  • Віктор Томашек — провідний соліст Одеського Національного академічного театру опери та балету, лауреат багатьох міжнародних балетних конкурсів. Топ 8 найкращих танцівників України по версії ТВ-шоу «Танцюють всі».
  • Наталія Івасенко — провідна солістка Одеського національного академічного театру опери та балету, лауреат багатьох міжнародних балетних конкурсів.
  • Олексій Бусько — соліст «Київ-модерн-балету», хореограф, балетмейстер-постановник, лауреат та Гран — прі міжнародних конкурсів.

2 відділ — вперше в Україні! Хореограф Крістіан Левер та зірки світового балету — Наталія Мацак та Метью Голдінг в Премьері балету «Under the Tide»/«Під хвилею».

В справжній сучасній хореографії та шокуючій історії, що зворушить кожного.

Історія «Under the Tide» дуже глибинна. Світ води в усі часи був загадковим та небезпечним. Якщо спробувати заглянути і відчути себе під потужними хвилями океану, то ми опинимося в казковому, неймовірної краси світі. Світі не такому небезпечному і страшному, як здається. Під хвилями океану світ тихий та спокійний. У настільки неприродному для людини середовищі немає місця для страху, паніки або помилок. Цей світ, який дає багато дарів людству, в якийсь момент здатний відібрати найдорожче.

Ця історія про нестерпну втрату, любов та неймовірне подолання. Історія про людей, які, стоячи перед стихією, в одну мить втратили сенс життя (плід своєї любові). Ці жахливі обставини змусили їх закритися, замовчати і відштовхнуло їх один від одного. Показало, як за одну мить наш світ може змінитися назавжди.

Батько відчуває свою провину, але при цьому він абсолютно безпорадний поруч зі своєю дружиною, яка саме на нього і покладає всю відповідальність за те, що сталося. «Under the Tide» — це вираз внутрішньої боротьби двох людей, спустошених і розгублених, які намагаються впоратися зі своїм горем та біллю. Вони відчувають неймовірний страх перед самотністю, страх втратити один одного назавжди…

Неймовірно талановитий хореограф «Under the Tide» — Kristian Lever — удостоєний нагороди Finnish — British choreographer and dancer. Працював з — Іржі Кіліан, Начо Дуато, Охада Нахарін, Марко Гекке, Джоном Ноймайером та багатьма іншими. Крістіаном було створено кілька робіт для Національного молодіжного балету Німеччини, Королівського данського балету, Nederlands Dans Theatre, Hessisches Staatsballett та тощо.

Matthew Golding — прем’єр Мюнхен балет, Королівського театру Голландії, Королівського Балету Лондона. Як гість виступає у Гонконгському, Англійському, Пекінському та інших національних театрах; брав участь у знакових фестивалях: Фестиваль імені Рудольфа Нурієва, Всесвітній фестиваль балету в Токіо. У його репертуарі — Онєгін із однойменного балету, Вронський з «Анни Кареніної», Дезіре в «Сплячій красуні», Принц із «Лебединого озера» й «Лускунчика», Ромео з балету «Ромео та Джульєтта» та інші. Гастрольний графік Метью Голдінга розписаний на роки вперед, та він знайшов можливість та час подарувати «частину себе» вишуканій українській публіці!

Наталія Мацак — Заслужена артистка України, лауреат міжнародних конкурсів. Її майстерність визнана легендами балетної сцени — Ольгою Лепешинською, Юрієм Григоровичем, Наталією Макаровою. Наталія Мацак виступає на кращих майданчиках Франції, Італії, Греції, Іспанії, Швейцарії, Америки, Китаю, Кореї, Індії тощо…

Предварительный заказ
Заявка на промо-код