Категории Информация
Кассы Добавить событие
От Баха до Beatles
24 июня 2023

От Баха до Beatles

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац)
Київ Алея Героїв Небесної Сотні, 1

О событии

Музиканти-віртуози Київського квартету саксофоністів люблять експериментувати і постійно дивують музичних гурманів незвичайним трактуванням відомих класичних і джазових шедеврів.

Цього разу колектив презентує програму “Від Баха до Бітлз”. Це буде феєрверк знаменитих мелодії від епохи Бароко та її генія Баха до Сучасності в обличчі легендарної групи «Бітлз».

Музична подія відбудеться 24 червня у Києві - у тихому Дворику Жовтневого палацу (МЦКМ). У цьому затишному місці з чудовою акустикою ви зможете насолоджуватись кожною нотою. Будьте впевнені, що ви отримаєте від цієї музики задоволення та незабутні емоції, які залишаться з вами на довгий час.

Ви почуєте соковите звучання чотирьох саксофонів під час виконання творів всесвітньо відомих композиторів: Й.С. Баха, В.-А. Моцарта, Дж. Гершвіна, А. П'яццоли, Ч. Коріа та безсмертні мелодії легендарної «ліверпульської четвірки» – гурту «Бітлз».

Придбайте квитки зараз і готуйтеся до незабутніх музичних відчуттів.

Про Київський квартет саксофоністів:

За свою майже 40-річну історію колектив зіграв понад 2000 концертів в Україні, Польщі, Франції Бельгії, Греції, Італії, Німеччині, Канаді та США.

Колектив – амбасадор “Selmer-Paris”, знаменитої французької мануфактури, світового лідера з виробництва саксофонів.

Музиканти Квартету понад 30 років є постійними учасниками Всесвітнього Конгресу Саксофоністів, який відбувається у різних куточках планети на об’єднує зірок саксофоністів з усього світу.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код