Категории Информация
Кассы Добавить событие
28 апреля - 09 мая 2024

Звуки музыки

Цена: 100-500 грн

Киевский национальный академический театр оперетты
ул. Большая Васильковская, 53/3
Выбрать дату

Заказать билеты на "Звуки музыки"

28 апр., воскресенье
09 мая, четверг

О событии

В основі сюжету мюзиклу – реальна історія з мемуарів австрійської співачки баронеси Марії фон Трапп. Юна Марія рано осиротіла й пішла в монастир, щоб стати черницею. Але творчій натурі дівчини тісно у стінах обителі. Це розуміє й настоятелька та пропонує Марії  попрацювати гувернанткою в сім’ї овдовілого морського капітана Георга фон Траппа, який виховує семеро дітей віком від 5 до 16 років.

Ця історія стала легендою на сцені і в кіно, увійшла до топ-10 найзнаменитіших мюзиклів світу. Свого часу спектакль витримав 1443 покази на Бродвеї й виграв 8 престижних театральних премій «Тоні».

«Звуки музики» – це красива історія про колосальну вагу родинного затишку у житті людини. Розповідь про те, як зберегти справжнє кохання та  міцну родину. Про сімейні цінності – як основу і головний аргумент. Про любов і музику – як еліксир, що зцілює… Про вірність ідеалам і принципам, чесність перед самим собою і суспільством. Це історія людей, які не забули про вкрадену у них Батьківщину.

Дія відбувається в Зальцбурзі напередодні Другої світової війни, коли гітлерівська Німеччина анексувала Австрію. Це стало справжнім випробування для австрійського патріота капітана фон Траппа.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код