Категории Информация
Кассы Добавить событие
"Фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври-2017»
30 апреля 2017

"Фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври-2017»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФЕСТИВАЛИ»

Парк Киевская русь
Копачев, Киевская область

О событии

Вас важко здивувати? Тоді запрошуємо 29 і 30 квітня в «Парк Київська Русь» на фестиваль «Кентаври-2017». Він вже протягом 5 років відкриває для гостей Древнього Києва дивовижний світ кінно-трюкового мистецтва.


Протягом двох днів відважні вершники і вершниці, дорослі і зовсім юні змагатимуться в мистецтві джигітовки, а також у віртуозній їзді в упряжках.
«Кентаври» – це фестиваль, який об'єднує найкращих кінних каскадерів України, які представляють нашу країну на міжнародних змаганнях і беруть участь у світових шоу-програмах. Тут вони демонструють свою спритність і таланти, діляться професійним досвідом, змагаються за звання кращого. А крім обов'язкової конкурсної програми, влаштовують показові виступи з кращими номерами.


Учасники продемонструють дивовижні трюки: їзду догори ногами, задом наперед, о
дразу на двох конях, вони будуть прослизати під конем, вибудовувати «піраміди». І все це на повному скаку!


Програма змагань буде чергуватися з виступами театру Древнього Києва, конкурсами та іграми для гостей Парку. Також працюватиме середньовічний тир, фотолокація історичних костюмів. Можна буде покататися верхи на коні або в екіпажі, зробити пам'ятну монету на княжому монетному дворі, сувенір своїми руками на майстер-класах з народних ремесел або купити готовий на вулиці майстрів. Серед гостей будуть розіграні призи від Древнього Києва.


Ціна квитка на фестиваль «Кентаври-201
7» – 250 грн, для пенсіонерів, студентів – 100 грн, для дітей шкільного віку – 50 грн, дошкільнята – безкоштовно.


Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в с.Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва курсують маршрутки від метро Видубичі.

Парк відкривається о 10:00, початок програми о 13:30
Предварительный заказ
Заявка на промо-код