Категории Информация
Кассы Добавить событие
Фильм "Пролетая над гнездом кукушки" Киноклуб
30 апреля 2017

Фильм "Пролетая над гнездом кукушки" Киноклуб

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КИНО»

Кинотеатр «Кинопанорама»
г. Киев, ул. Шота Руставели, 19

О событии

Кінотеатр «Кінопанорама»
та ГО Центр підтримки молоді та творчої ініціативи
«Наука, техніка і культура», представляють
проект — кіноклуб Блоу АП.

Серйозне кіно потрібно дивитися усвідомлено, розуміючи природу символів, знаків і образів. Саме з цієї науково пізнавальною та просвітницькою метою і створений наш кіноклуб. Показуючи кіношедеври, перевірені часом, що увійшли в класику світового кіно, запрошуючи експертів з різних областей мистецтва, організатори кіноклубу демонструють історію світового кінематографа, його досягнення, взаємозв’язок образів і кінотекстів, вплив на наступні кінороботи.
Після показу — дискусія за участю постійного ведучого кіноклубу Олександра Гусєва (кінокритик, член НСК України, член ФІПРЕССІ), постійної ведучої Катерини Макаревич (журналіст журналу Фокус, філософ) та медійного гостя

«Пролітаючи над гніздом зозулі» Режисер: Мілош Форман, 1975,
в ролях: Джек Ніколсон, Луїза Флетчер, Денні де Віто, Уїльям Редфілд — 5 головних премій Оскар В надії уникнути тюремного ув’язнення, Рендл Патрік Макмерфі імітує божевілля та потрапляє в психіатричну клініку, де майже повновладним господарем є жорстокосерда сестра Ретчед. Макмерфі дивується тому, що інші пацієнти змирилися з існуючим станом речей, а деякі — навіть свідомо прийшли в лікарню, ховаючись від страшного зовнішнього світу. І вирішується на бунт. Наодинці….
30 квітня початок о 16.00

Предварительный заказ
Заявка на промо-код