Категории Информация
Кассы Добавить событие
Фильм-концерт MUSE - Live in Rome
22 мая 2019

Фильм-концерт MUSE - Live in Rome

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Кинотеатр «Киевская Русь»
г. Киев, ул. Сечевых Стрельцов, 93

О событии

Фільм «Muse — Live in Rome» — концерт легендарного британського гурту в Римі, який відбувся на Олімпійському стадіоні столиці Італії з аудиторією в 60 тисяч чоловік. Шоу проходило в рамках «The Unsustainable Tour», з яким група об’їхала всі головні концертні майданчики світу, та вважається одним з найбільш екстравагантних постановок групи і до теперішнього часу!

Величезна сцена на півтори години скорилася трьом музикантам, а заповнений десятками тисяч шанувальників стадіон пропускав через себе кожну ноту своїх улюбленців. Неймовірно щільна, майже фізично відчутна атмосфера драйву просто огортала величезний стадіон. І навіть широко відомі композиції на цей раз звучали по-новому. Підкорююча душі енергія фронтмена групи буквально виплескується на глядача, завойовуючи нових фанатів творчості Muse.

В плейлисті шоу — всі найвідоміші композиції «Muse», а також хіти з їх останнього студійного альбому «The 2nd Law»: Intro, Supremacy, Panic Station, Plug In Baby, Resistance, Animals, Knights of Cydonia, Explorers, Hysteria, Feeling Good, Madness, Time Is Running Out, Guiding Light, Undisclosed Desires, Supermassive Black Hole, Survival, Isolated System, Uprising, Starlight.

Muse про цей тур:
«Це найбільший тур, який ми зробили — за масштабом і за технологією виробництва. Ми ним дуже пишаємося… Зйомка фіксує неймовірну кількість різних деталей… абсолютно все, що робимо ми, … наших фанатів, навіть тих, які сидять ззаду, акторів шоу і надзвичайну атмосферу абсолютно фантастичної ночі в Римі…»

Muse — британська рок-группа, у складі якої три учасника: Меттью Белламі (вокаліст, гітарист і клавішник), Кріс Уолстенхолм (бас-гітарист, бек-вокал) і Домінік Ховард (барабанщик і перкусіоніст). Кожен із них має ступінь почесного доктора мистецтв Плімутського університету (Великобританія).

Із відгуків глядачів:

«Чудове світлове і вогняне шоу, захоплює ігрова постановка в якості супроводу деяких пісень, що переповнюють емоції глядачів, прекрасна гра музикантів!»

«Спасибі творцям фільму за відчуття, які не передати словами: відмінний з технічного боку, він радує своєю операторською роботою та монтажем. Але головною в ньому все ж таки залишається музика і відмінне звучання групи, здатне запалити цілий стадіон»

«Прекрасний концерт шикарної якості, що сприймається на одному диханні, дає заряд енергії на кілька років вперед і
повний вагон щастя!»

Предварительный заказ
Заявка на промо-код