Категории Информация
Кассы Добавить событие
GOGOL.LOVE.UA
24 марта 2018

GOGOL.LOVE.UA

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

МЦКИ "Октябрьский дворец"
Алея Героев Небесной Сотни, 1

О событии

Вистава-свято на тему повістей Н. В. Гоголя

Сам Микола Гоголь говорив про свої «Вечори» як про молодіжний експеримент або як про свої перші кроки в якості письменника. Так, як і Гоголь, ми експериментуємо) Тим більше, що на сцені діти! .

Грати Гоголя — це наш шанс доторкнутися до рідних традицій, навчитися спілкуватися і веселитися, як вміли наші однолітки в Диканьці, полюбити читати, полюбити Гоголя, один одного і свою Батьківщину.

«За що ми любимо» Вечори на хуторі біля Диканьки «? За пустощі Гоголя, за гумор, за неперевершену фантазію і близькість до народних традицій. Щоб передати нам не букву, але суть, плоть цих повістей, ми затіяли театральну гру, в якій, як і в повісті, дозволено все — будь-яка іронія, будь-яка витівка.

Гоголь, що зійшов з сучасних гаджетів, допоможе сучасній молоді зануритися в цю історію. І раптом з’ясується, що гоголівські жарти зовсім не застаріли.

І ще безліч чудес, танців і приємних несподіванок очікує на глядачів. Це вистава-жарт, вистава-гра. Крім того, актори танцюватимуть і співатимуть наживо, як це робили колись їхні предки в Диканьці.

Вистава побудована за мотивами повістей Н.В, Гоголя «Ніч перед Різдвом», «Травнева ніч або утоплена», «Іван Федорович Шпонька і його тітонька», «Сорочинський ярмарок».

У виставі бере участь 21 актор. Один з них — дорослий.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код