Категории Информация
Кассы Добавить событие
22 ноября 2019

Goncharova project

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дом звукозаписи Украинского Радио
г. Киев, ул. Леонида Первомайского, 5В

О событии

«Небо співає мені» — це мікс лаунджу, фолку, блюзу та романтичних міських романсів у джазових обробках

Goncharova project — це український джаз з краплинами фолку, блюзу та лаунджу. Проект вникнув стихійно у 2016 році, коли блискучі музиканти зійшлись з амбітною вокалісткою Тетяною Гончаровою, яка, не зважаючи на свою топ-позицію у українському бізнесу на той час, мріяла співати щось особливе і на високому професійному рівні.

Влітку 2016 року музиканти отримали блискучу перемогу на престижному Альфа Джаз Фест стрит (зараз — Леополіс Джаз Фест) у Львові з матеріалом для свого першого альбому «Нетелефонна розмова».

Протягом 2016 -2018 року музиканти приймали участь у різноманітних джазових фестах, а також робили сольні концерти за проханням своїх прихильників.

Пісні Goncharova Project почали з’являтися у ефірах українських FM станцій та україномовних радіо у Канаді, Британії, Чехії та інших країнах світу, а у 2019 році з’явився вініловий диск — «Небо співає мені». Альбом «Небо співає мені» — це мікс лаунджу, фолку, блюзу та романтичних міських романсів у джазових обробках.

Незмінними драйверами проекту є вокалістка Тетяна Гончарова та акустичний гітарист Олексій Морозов, який одночасно є автором багатьох пісень, аранжувальником та саунд-продюсором. У різний час у проекті працювали таки талановиті та освідченні українські музиканти як піаністи Станіслав Чумаков та Олексій Саранчін, контрабас — Константин Іоненко та Микола Кістеньов, а також ударники Євген Селезньов та Олександр Лебеденко.

Goncharova Project («Гончарова Проджект»), «Небо співає мені»

  • Тетяна Гончарова — вокал
  • Олексій Морозов — акустична гітара
  • Олексій Саранчін — фортепіано
  • Костянтин Іоненко — бас
  • Олександр Лебеденко — барабани
Предварительный заказ
Заявка на промо-код