Категории Информация
Кассы Добавить событие
Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», Повний квиток, слот 16:00-18:00
27 июня 2021

Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», Повний квиток, слот 16:00-18:00

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФЕСТИВАЛИ»

Мистецький Арсенал
г. Киев, ул. Лаврская, 12

О событии

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» — щорічна міждисциплінарна інтелектуальна подія, де разом зустрічаються і спілкуються читачі, літератори, видавці та ілюстратори. Фестиваль був заснований Мистецьким арсеналом у 2011 році і цьогоріч відбувається вдесяте. За ці роки понад півтисячі письменників, поетів, ілюстраторів, дизайнерів, філософів та експертів видавничої справи зі всього світу відвідали Книжковий Арсенал.

У 2019 році Книжковий Арсенал визнаний найкращим літературним фестивалем світу на International Publishing Industry Excellence Awards.

Мистецький арсенал піклується про ваше здоров’я та безпеку під час Х Книжкового Арсеналу. Аби запобігти поширенню COVID-19, цьогоріч запроваджено продаж квитків лише онлайн та по часових слотах.

Будь ласка, оберіть зручний для вас час, коли бажаєте прийти на Книжковий Арсенал, і оберіть повний чи пільговий* квиток, за яким можна увійти на територію Мистецького арсеналу лише у зазначений проміжок часу. Квиток валідується при вході тільки один раз і не обмежує час перебування відвідувачів на фестивалі.

Доступні такі часові слоти:

  • 10:00-12:00
  • 13:00-15:00
  • 16:00-18:00
  • 19:00-22:00

* Пільговий квиток - для дітей віком від 12 років, студентів, пенсіонерів за наявності відповідного посвідчення

Зверніть увагу, що всі дні фестивалю крім середи, 23 червня діє година лояльності: 09:00-10:00 — безкоштовний вхід для відвідувачів літнього віку.

Дорослі та діти з інвалідністю 1-2 категорії, учасники бойових дій, музейні працівники мають право безкоштовного відвідування Фестивалю в будь-який день і будь-який слот за пред’явленням посвідчення.

Ви можете отримати -15% знижки на квиток при оплаті карткою Visa.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код