Категории Информация
Кассы Добавить событие
Классика под звездами «Carnevale». Новогодняя музыкальная программа
22 декабря 2022

Классика под звездами «Carnevale». Новогодняя музыкальная программа

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «Планетарий»

Планетарий
г. Киев, ул. Большая Васильковская, 57/3

О событии

Київський Планетарій в рамках власного мистецького проєкту «ARTSpace»® разом із музикантами Almia music представляють новорічну музичну програму - Класика під зірками «Carnevale».

Емоційний заряд від гарної музичної програми покращує самопочуття та настрій.

Передноворічний концерт в Київському Планетарії від Almia music - це те, що прийдеться до смаку кожному, це те, що сприймається як казка, радість, подарунок. Це буде справжній концерт новорічних хітів з ароматом ялинки, шедеври від короля вальсів Йогана Штрауса.

Романтична музика тепла та вишукана, а в синтезі із вражаючими повнокупольними проекціями у форматі 360° Київського Планетарію, вона здатна створити справжній передноворічний настрій, подарувати віру в чудеса та радість зустрічі цього казкового свята.

Звучатимуть вальси, польки, танго, регтайми та улюблені мелодії з кінофільмів.

В програмі приймають участь артисти Almia Music:

Богодар Клименко(скрипка),

Андрій Борецький(скрипка),

Антон Городецький(альт),

Віталій Тичина(віолончель),

Руслан Пясковський(контрабас).

 Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*.

* У разі відміни (зупинення) мистецької програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі наступним чином: якщо в період проведення мистецької програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро «Олімпійська»). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, мистецька програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У разі, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15 год., проведення мистецької програми переноситься на іншу дату зі збереженням квитків відвідувачів.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код