Категории Информация
Кассы Добавить событие
08 декабря 2019

KLEIN (FR/LU)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

32 JazzClub
г. Киев, ул. Воздвиженская, 32

О событии

XIX Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez Kyiv 2019

8 грудня — KLEIN

Склад:

  • Jerome Klein — клавішні, ефекти
  • Pol Belardi — вібрафон, клавішні
  • Niels Engel — барабани
  • Charles Stoltz — ефекти

Раніше піаніст Джером Кляйн співпрацював з різними джазменами, а в 2018-му створив власний гурт. До його складу також входять бас-гітарист Пол Беларді, барабанник Нільс Енгель та електронник Чарльз Штольц.

Музиканти надихаються творчістю таких експериментальних інді-гуртів, як Sohn та Son Lux. Свій стиль називають — альтернативний інструментальний джаз.

Лідер гурту — Джером — народився в Люксембурзі і почав займатися музикою у віці 6 років. Спочатку він почав з класичного фортепіано, а потім класичної перкусії в консерваторії Люксембургу. Після отримання диплома за класичну музику, він захопився джазом і імпровізованою музикою і почав займатися джаз-вібрафоном і ударними. Після декількох років в консерваторії Люксембургу він вступив в джазову секцію Королівської консерваторії в Брюсселі, де отримав ступінь бакалавра одразу з трьох інструментів. А ступінь магістра з джаз-барабанів — ще через кілька років.

З 2009 року Джером також є членом європейського майстер-класу Bigband під керівництвом Пітера Гербольцгеймера. Нині Джером є частиною багатьох проектів, в основному в Брюсселі та Люксембурзі, в якості барабанщика, піаніста чи «Vibraphone-плеєра», змішуючи багато стилів, починаючи від поп-року і закінчуючи безмежною імпровізованою музикою.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код