Категории Информация
Кассы Добавить событие
30 октября 2020

Квест «Таємниця Да Вінчі» для дітей на природі

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Поляна ВДНГ та сад гамаків
Поляна ВДНГ та сад гамаків

О событии

Квест "Таємниця Да Вінчі" для дітей на природі в парку ВДНГ (ВДНХ)

Куди піти з дитиною в Києві в п'ятницю?
На регулярно-відкритий квест "Таємниця Да Вінчі" для дітей на природі по території ВДНГ
Легенда квеста "Таємниця Да Вінчі"

Як відомо, Леонардо да Вінчі був не тільки геніальним художником, а й великим любителем хитромудрих головоломок, осягнути які не під силу простим смертним. Але, можливо, це вийде у команди квестманів? Численні креслення найбільш неординарних винаходів маестро дбайливо зберігалися колекціонерами і дійшли в своєму оригінальному вигляді до наших днів. Криптекс - портативний сховище, що використовується для секретних повідомлень яке потрапило в руки наших квестманів і зберігає головний секрет майстра. Тільки найспритнішим доводилось відкрити криптекс і стати підмайстерами. Якщо учні справлялися за годину і відкривали його, вони посвячувалися в таємне товариство "Пріорат Сіону".

Чи зможуть діти розкрити таємницю да Вінчі і стати його учнями?
У вихідні ми організовуємо КОМАНДНІ квести на природі для дітей в парках Києва. Це означає, що ви можете привести на захід одного або декількох хлопців та дівчат, а компанію для гри ми підберемо для них самі! Такий квест - це не тільки розвага, прекрасний відпочинок і нові друзі, а й пізнавальна пригода в ігровій формі на свіжому повітрі!

ЯК ПРОВОДИТЬСЯ
Регулярно-відкритий квест "Таємниця Да Вінчі" для дітей на природі по території ВДНГ?
Для проходження квесту ми формуємо групу до 15 учасників приблизно одного віку. Кожну таку групу супроводжують наші костюмовані ведучі і координатор, який допомагає учасникам і дивиться за порядком. На початку квесту кожному учаснику видається квест-карта, на якій позначено завдання і локації, які необхідно пройти за одну годину.Протягом квесту за виконання завдань діти отримують Квестмані (внутрішня валюта). В кінці квесту діти зможуть придбати, за отримані під час гри Квестмані, подарунки або зібрати їх на більш дорогі призи! В кінці квесту кожен учасник отримує паспорт Квестмана в якому після проходження квесту отримує квест-штамп про проходження квесту!Побувавши на всіх квестах, при наявності всіх квест-штампів, учасник отримує доступ до відвідування імерсивного дитячого квесту і візу другого рівня з доступом до закритих ВІП квесту!

Переваги командних квестів від компанії "Квестманія":
- Вам не потрібно шукати компанію для своєї дитини, він може познайомитися з іншими дітьми і цікаво провести з ними час.
- Квест проводиться на свіжому повітрі в супроводі професійних акторів і координаторів.
- В кожному парку дітей чекає свій оригінальний сценарій з цікавим і насиченим сюжетом.
- Завдання спрямовані на розвиток нестандартного мислення і логіки.
- Під час гри формується вміння працювати в команді, адже для виконання поставленого завдання доведеться проявити кмітливість.
- Ваша дитина зіткнеться з безліччю випробувань, а саме: цікавими ребусами і загадками, криптограмами, анаграмами, випробуваннями на спритність і уважність, завданнями на логіку і креативність, вікторинами і звичайно ж безліччю інших пригод.
- Учасник отримає солодощі або сувеніри від компанії "Квестманія", а також паспорт Квестмана, який в подальшому гарантує знижку на інші квести.
- Ви можете замовити квест, як для однієї дитини, так і для всієї команди. Також ви можете замовити день народження в стилі квест. У період квесту у батьків буде час для того, щоб приділити увагу собі, відвідати інші локації на ВДНГ або провести час в затишних ресторанах.

Регулярно-відкритий квест "Таємниця Да Вінчі" для дітей на природі по території ВДНГ
Рекомендований вік: від 9 до 12 років.
Тривалість квесту: 1 година.
Час проведення: щоп'ятниці о 17:30.
Місце проведення: ВДНГ, проспект академіка Глушкова, 1.
Місце зустрічі: біля інфо-центру

Обов'язкове бронювання місця в команді за номером телефону: 063 736 21 06
Всього 15 місць! Встигніть записати вашу дитини в команду!* Тільки за попереднім записом!

Поради для батьків:
Зручне взуття для Вашої дитини.
Комфортний одяг для активних ігор.
Хороше самопочуття і відмінний настрій.
Батьки в грі участь не беруть і супроводжують дітей за бажанням, але не обов'язково.
На території парку ВДНГ є кафе для очікування своїх дітей.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код