Категории Информация
Кассы Добавить событие
Квітка
27 июня 2017

Квітка

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Национальная музыкальная академия Чайковского
г. Киев, ул. Городецкого, 1-3/11

О событии

Арт модерн проект «КВІТКА»

До 25-річчя дипломатичних відносин США і України театр Костянтина Пінчука « Classikal Grand Ballet» представляє світову прем'єру - мюзикл «КВІТКА» про американську співачку українського походження Квітку Цісик. Оперна і блюзова співачка, виконавиця українських народних і популярних пісень. Ця незрівнянна жінка була голосом найвідоміших Компаній Америки . Пісня «Ти осяюєш моє життя» », яку вона виконала для однойменного фільму, отримала в 1978 році« Оскар » і « Золотий глобус »у категорії« Краща пісня до фільму », а також номінувалася на нагороду «Греммі» в категорії «Пісня року». Співачка зробила величезний внесок у розвиток української музики та популяризації її за кордоном.

У постановці прозвучать найкращі композиції Квітки:

«Місто спить», «Верше мій верше», «Журавлі», «Ой ходить сон», «Черемшина», оскароносним пісня «You lite up my life», «Sing, sing», «Big Time».

Також хочеться відзначити, що це повністю живе виконання - починаючи від музики і інструментального ансамблю, який складається з музикантів світового рівня, включаючи балет і живий вокальний супровід.

Мюзикл «Квітка» це естрадне шоу за участю зірок світового балету Джесіки Мезей та Джона Сміта. Постановники Жанна Чепела і Бернар Мулен в проекті «Квітка» вперше використали синтез класичної музики, джазових композицій та народних українських пісень

Виконавиця головної ролі - Леся Задорожна, Лауреат міжнародних конкурсів: "Коломийка" (гран-прі) , Січеславна -2011 (гран-прі), Січеславна-2013 (краща жіноча роль в музичному спектаклі).

Продюсер спектаклю - Костянтин Пінчук, художній керівник театру Classic Grand Ballet. Театр користується успіхом у країнах СНД, Європи, США.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код