Категории Информация
Кассы Добавить событие
28 марта 2023

Kyiv Modern-Ballet. Second Floor. Бумажные тигры

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Киевская опера (Театр оперы и балета для детей и юношества)
ул. Межигорская, 2

О событии

ЧОМУ ВАРТО ПОБАЧИТИ ВЕЧІР СУЧАСНИХ БАЛЕТІВ SECOND FLOOR ТА «ПАПЕРОВІ ТИГРИ» ВІД BAZA.ART PEOPLE ТА KYIV MODERN-BALLET THEATRE?

Балети «SECOND FLOOR» ТА «ПАПЕРОВІ ТИГРИ» – невичерпне джерело натхнення.

Технічні та витончені рухи танцівників вражають і дарують яскраві враження.

Постановки окрилюють та занурюють в атмосферу ефектного дійства.

KYIV MODERN-BALLET THEATRE ТА BAZA.ART PEOPLE З ВИСТАВАМИ SECOND FLOOR ТА «ПАПЕРОВІ ТИГРИ» В КИЄВІ

23 лютого в Київській опері на Подолі відбудуться вистави «SECOND FLOOR» ТА «ПАПЕРОВІ ТИГРИ» у виконанні дивовижних артистів Kyiv Modern-Ballet. Як і всі вистави театру, роботи дихають пристрастю, сповнені вишуканості та динамізму. Неможливо пропустити!

Замовте квитки на кращі місця просто зараз!

ШЕДЕВРИ KYIV MODERN-BALLET THEATRE ТА BAZA.ART PEOPLE НА СЦЕНІ КИЇВСЬКОЇ ОПЕРИ НА ПОДОЛІ

«ПАПЕРОВІ ТИГРИ» балет на одну дію, на музику зарубіжних композиторів. У балеті підіймається актуальна тема внутрішніх пошуків, інтерпретацій, ілюзій та прагнення гармонії. Складно говорити про порожнечу напряму, особливо танцем. Образно і силою особистих відчуттів народилися хореографія і картинки сюжету, в якому кожен глядач буде мати можливість відчути і побачити свою особисту історію.

Вистава як дзеркало, в якому тисячі наших найглибших відображень створюють те, що ми бачимо на сцені і з чим можемо познайомитися у собі, сидячи в глядацькій залі.

«SECOND FLOOR» балет на одну дію, на музику: James Blake Nils Frahm Gustavo Santaolalla . Наша планета – самотня крупинка у величезній навколишній космічній пітьмі. Ми, бігаючи по світу у пошуках, знаходячись у невідомості, хто ми є насправді, пишемо листи про нашу любов в надії, що летять вони не в порожнечу…

Вистава про стосунки, переплетення, зіткнення, несхожість цих стосунків, людей та їхніх світів. Про те, як знайшовши себе у відображенні іншої людини, ми разом готові піднятися "поверхом вище".

Предварительный заказ
Заявка на промо-код