Категории Информация
Кассы Добавить событие
Le Coeur
24 августа 2019

Le Coeur

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

Назва гурту «Le Cœur» з франзуцької перекладається як «серце», хоча звучить, як назва алкогольного напою «Лікер» J.

Нашою метою є доторкнутися до серця слухача, об’єднати мільйони людей за допомогою нашої музики, та зробити цей світ трошечки кращим!

Історія та пригоди нашого гурту почалися ще у 2013. На той час до складу гурту входили студенти, які навчалися разом, усі були з п’яти різних країн. Тоді ми грали в наших кімнатах у гуртожитку після занять, а використовували ми для цього звичайні тарілки, ложки, виделки та ін.

4 травня 2014 року ми вперше почали репетирувати в справжній студії зі справжніми музичними інструментами, почали писати власні пісні та грати на багатьох концертах. За рік ми зіграли наш перший сольний концерт, на який завітало майже 300 слухачів.

У 2016 році вийшов наш перший альбом entends les mots de ton cœur» (в перекладі «Слухай своє серце»).

Відтоді ми мали можливість грати наживо для більш ніж 50 тисяч слухачів по всій Україні. Ми проїхали тисячі кілометрів, провели сотні годин у дорозі, відвідали більш ніж 20 українських міст, виступали на кращих фестивалях країни: Файне Місто (головна сцена), Atlas weekend, Energyfest, Jazz Koktebel, Via Carpatia, Meat and Beer festival та багатьох інших.

Та час швидкоплинний, а життя мінливе, тож ми теж внесли певні зміни: трансформували нашу музику на абсолютно новий стиль «cKor», який можна назвати сумішшю африканських ритмів, Rock, Funk, Fusion і Electronic.

На сьогоднішній день до складу гурту входять 4 учасники: Василь Блажевич (гітара), Платон Бєлов (бас), Віталій Петренко (барабани), Дієдонне Нгелека (вокал). У цьому складі ми записали та зробили реліз нашого другого альбому «We Are Coming».

Тепер, ми з нетерпінням чекаємо на початок нового туру на підтримку альбому, та готуємо наш другий великий сольний концерт, який відбудеться 24 серпня в Caribbean club.

Запрошуємо на концерт!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код