Категории Информация
Кассы Добавить событие
Led Zeppelin «Celebration Day»
23 октября 2019

Led Zeppelin «Celebration Day»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Кинотеатр «Киевская Русь»
г. Киев, ул. Сечевых Стрельцов, 93

О событии

  • Фільм 2012, Великобританія, 124 хв.
  • Жанр: документальний, музика, концерт
  • Режисер: Дік Карратерс
  • В головних ролях: Led Zeppelin
  • Музика: Led Zeppelin

Про фільм:

Грандіозний концерт групи Led Zeppelin на майданчику O2 Arena в Лондоні, який відвідали 18 тисяч глядачів з 20 мільйонів охочих.

Дві години цього яскравого видовища — одне суцільне задоволення! Чотири людини за один вечір зробили по- справжньому щасливою таку величезну аудиторію!

Всі пісні, зіграні музикантами — це перлини року. Вони зробили акцент на динамічність і міцний драйв. Кожна пісня дарує абсолютно різні почуття і має свій неповторний смак, який змінюється від унікального до дивного, висловлює найпотаємніші і глибокі почуття.

Вийшло блискуче, якщо не сказати більше!

Відеоряд, зроблений під знаком високої якості, виконаний оригінально і зі смаком. Крім образів групи, перенесених на екран, що називається он-лайн, в ньому присутні і елементи психоделічних картинок, найкрасивіших фігур і т.д. До кожної пісні все підібрано гармонійно. Це не дивно в 21 столітті, але такі звичні вже речі все одно є приємним доповненням.

Концерт «Led Zeppelin» майстерно змонтований і знятий, завдяки чому відчуваєш таку необхідну динаміку і енергетику.

Добре, що «Celebration Day» не переріс в турне, а залишився єдиним і неповторним шоу. Тоді б загубилася частина магії та історичної цінності. Завдяки сучасним технологіям, цей легендарний концерт тепер увічнений у фільмі, і кожен може оцінити велич групи «Led Zeppelin».

Цікаві факти про групу:

Led Zeppelin — британська рок-група, що утворилася у вересні 1968 року в Лондоні, і визнана однією з найуспішніших, новаторських і впливових у сучасній історії. Створивши власне звучання (для якого були характерні більш важкий гітарний драйв, приголомшуюче звучання ритм-секції і пронизливий вокал), Led Zeppelin стали однією з провідних груп хард-року, зіграли основну роль у становленні хеві-метала, вільно інтерпретуючи фолк-і блюз-класику і збагачуючи стиль елементами інших музичних жанрів (рокабіллі, реггі, соул, фанку, кантрі). Відмовившись від випуску синглів, заклала основу поняття «альбомний рок». Залишається однією з найбільш успішних груп в рок-музиці: загальносвітової тираж альбомів перевищує 300 мільйонів. Сім альбомів групи піднімалися на вершину Billboard 200.

Посідає перше місце в списку VH1 «100 найбільших артистів хард-року». Журнал Rolling Stone визнав колектив «найважчою групою» і «кращим гуртом 70-х». У 1995 році Led Zeppelin були введені в Зал слави рок- н-ролу, в 2005 році отримали Греммі за внесок протягом всієї кар’єри (Grammy Lifetime Achievement Award), в травні 2006 року — Polar Music Prize.

Трек-лист:

  1. Good Times Bad Times;- 3:12
  2. Ramble On — 5:45
  3. Black Dog- 5:53
  4. In My Time of Dying — 11:11
  5. For Your Life — 6:40
  6. Trampled Under Foot — 6:20
  7. Nobodys Fault but Mine — 6:44
  8. No Quarter — 9:22
  9. Since Ive Been Loving You- 7:52
  10. Dazed and Confused- 11:44
  11. Stairway to Heaven- 8:49
  12. The Song Remains the Same- 5:47
  13. Misty Mountain Hop — 5:08
  14. Kashmir — 9:07
  15. Whole Lotta Love — 7:26
  16. Rock and Roll — 4:35
Предварительный заказ
Заявка на промо-код