Категории Информация
Кассы Добавить событие
Художественная викторина и вино
13 мая 2023

Художественная викторина и вино

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ВИСТАВКИ»

MODI Art&Wine Gallery
вулиця Мала Житомирська, 17, Київ

О событии

Як гарно ви розбираєтесь в мистецтві? Чи розрізняєте стилістику Моне від Мане? Імпресіонізм від пост-імпресіонізму? Чи впізнаєте автопортрет Рембрандта серед інших? Пропонуємо відповісти собі на ці питання, заодно й підтягнувши свої знання про світовий живопис та скульптуру, взявши участь в нашій щотижневій арт-вікторині!

Як воно буде:

на великому екрані з'являються питання зі сфери мистецтва з 4ма варіантами відповіді:  хто автор картини? який стиль живопису цієї роботи? ім’я  художника на автопортреті? якого століття картина? й т.п. Усі учасники по черзі вибирають свій варіант відповіді, набираючи чи втрачаючи бали. І так знову і знову: все нові й нові імена та картини. І все це з вином! Впродовж гри наростає жваве спілкування, вирують емоцій, учасники азартують!

І, головне, розширюється ваше пізнання світу мистецтва! – адже модератор впродовж вікторини розповідатиме про картини й художників, особливо, про маловідомих широкому загалу митців. Модератор вечора – Ольга Срібна, арт-менеджер галереї Моді, психолог.

Вартість участі – 250 грн за передплатою (з яких 200 грн – депозит, тобто сума, яку повністю можна використати на вино, інші напої, закуски й смаколики згідно богемних ціна закладу).

Мистецька вікторина відбуваються щосуботи 19:00-21:00 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 - https://www.facebook.com/modigallery/events. Тел. для довідок: +380 66 355 1847).

Любите вино й мистецтво – значить, ви у Моді )

Предварительный заказ
Заявка на промо-код