Категории Информация
Кассы Добавить событие
Містерія у ритмі танго «МАРІЯ.TANGUS DEI»
06 мая 2017

Містерія у ритмі танго «МАРІЯ.TANGUS DEI»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Национальная Филармония Украины
г. Киев, Владимирский спуск, 2

О событии

06.05.2017
 
Містерія у ритмі танго «МАРІЯ. TANGUS DEI»
За мотивами оперіти А. П’яццолли «Марія з Буенос-Айреса»
(автор українського лібрето – Олексій Юрін)
 
Танго - це не просто танець, це ритуал, драма і фатальна пристрасть двох. Воно обпікає і пропалює наскрізь, спокушає і відштовхує, доводить до відчаю і дарує надію.
Танго сповнене протиріч, як і саме життя на околицях Буено-Айреса. Саме там народилася головна героїня вистави – Марія, молода, чарівна мілонгітта, «нічна квітка насолоди», яка приречена на загибель у стінах портового пекла.
У пристрасній танго-містерії, А. П’яццолла представляє життя, кохання, смерть, очищення та воскресіння Марії, як метафору становлення та народження нового жанру - «танго нуво».
Для відтворення містерії автори вистави побудували складне багатожанрове дійство. Зухвала і ностальгічна музика А. П’яццолли в аранжуванні і виконанні ансамблю «Рідні наспіви» (керівник - Юрій Карнаух), поєднана з сміливою пластикою театру танцю (ансабль «Терен» - керівник, Євген Дралов) та вражаючими парадоксами образів художнього слова (Олександр Рудько).
Театр маріонеток додасть виставі «Maria. Tangus Dei» нотку епатажу.
Фатальний трикутник героїв втілений провідними артистами філармонії - Єлізаветою Ліпітюк (Марія), Андрієм Маслаковим (Відьмак), Олександром Чувпилом (Соловей).
 
 
Предварительный заказ
Заявка на промо-код