Категории Информация
Кассы Добавить событие
Над пропастью во ржи (благотворительный спектакль)
10 марта 2020

Над пропастью во ржи (благотворительный спектакль)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Национальный Центр Театрального Искусства им. Леся Курбаса (НЦТМ им. Леся Курбаса)
г. Киев, ул. Владимирская, 23В

О событии

Благодійна вистава відбудеться за підтримки благодійного фонду «АРТ ПОМІЧ», адже мистецтво лікує. Зібрані кошти підуть на реабілітацію Валерія Філіпенко та інших хворих діток.

Найвідоміший роман Джерома Селінджера може бути названий сучасним «романом виховання» підростаючого покоління. Перш за все, в нім важливим вважається мотив «переходу». Головний герой, шістнадцятилітній підліток Холден сам говорить, що у нього «перехідний вік», тобто проміжний час між дитинством і дорослістю. Період підліткового несприйняття і безвідповідальності.

Але не лише цей мотив обумовлює поведінку Холдена. Нам здалося дуже важливим розкрити в романі і відобразити в спектаклі ті подієві факти, які вплинули на психіку героя, на його вчинки.

А далі божевільна історія, яка сталася на Різдво. Крок в доросле життя, три дні наодинці з самим собою і навколишнім світом. Неусвідомлений «похід краєм прірви».

Що врятує Холдена від падіння у прірву, що змусить його різко подорослішати? Те, що сприяє народженню божевільної мрії: «Я собі уявляю, як табунець малечі грається серед поля — кругом жито й жито, куди не глянь. Тисячі дітлахів, і довкола — жодної людини, тобто жодної дорослої людини. Крім мене, звичайно. І моя справа — ловити малюків, щоб вони не зірвалися в прірву» — режисер Евгений Тищук.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код