Категории Информация
Кассы Добавить событие
09 декабря 2020

ОЖЕРЕЛЬЕ красный ПЕСЕН и новые авторские аранжировки народной музыки

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дом Актёра
г. Киев, ул. Ярославов Вал, 7

О событии

У програмі концерту добірні композиції з улюбленого глядачем циклу «Намисто красних пісень» у яскравих сучасних обробках і самобутньому виконанні співаків і солістів Академічного камерного хору «ХРЕЩАТИК».

Також до програми увійшли авторські аранжування, напрацьовані протягом останнього року, які із зрозумілих причин не мали концертного виконання.

Так що глядачі, які зберуться на концерт, побачать прем’єри живого виконання яскравих пісень, які мають численні уподобання у соціальних мережах.

Піднесений академічний вокал а-каппелла і сценічна дія в жанрі театралізованої хорової мініатюри створюють неповторну атмосферу і емоційну наповненість концертного простору.

А неочікувані рішення блискучої плеяди сучасних композиторів – авторів аранжувань назавжди змінять уяву про традиційне звучання народної пісні.

  • Художній керівник і диригент – заслужений артист України Павло Струць
  • Хормейстер – заслужена артистка України Оксана Дондик
  • Режисер-постановник – Анастасія Гнатюк, Наталія Бегма
  • Автор проекту – Андрій Воїнов

Запрошуємо знавців і шанувальників української народної музики і академічного хорового співу на незабутній вечір з хором «ХРЕЩАТИК»!них обробках і самобутньому виконанні співаків і солістів Академічного камерного хору «ХРЕЩАТИК».

Також до програми увійшли авторські аранжування напрацьовані протягом останнього року, які із зрозумілих причин не мали концертного виконання.

Так що глядачі, які зберуться на концерт побачать прем’єри живого виконання яскравих пісень, які мають численні уподобання у соціальних мережах.

Піднесений академічний вокал а-каппелла і сценічна дія в жанрі театралізованої хорової мініатюри, створюють неповторну атмосферу і емоційну наповненість концертного простору.

А неочікувані рішення блискучої плеяди сучасних композиторів – авторів аранжувань, назавжди змінять уяву про традиційне звучання народної пісні.

  • Художній керівник і диригент – заслужений артист України Павло Струць
  • Хормейстер – заслужена артистка України Оксана Дондик
  • Режисер-постановник – Анастасія Гнатюк, Наталія Бегма
  • Автор проекту – Андрій Воїнов

Запрошуємо знавців і шанувальників української народної музики і академічного хорового співу на незабутній вечір з Хором «ХРЕЩАТИК»!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код