Категории Информация
Кассы Добавить событие
Накануне
28 января 2023

Накануне

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Дом Актёра
г. Киев, ул. Ярославов Вал, 7

О событии

Київський Театр Етнічного Мистецтва,студія «Моє життя» представляє одноактну детективну трагікомедію Валентини Семенової «Напередодні».

У постановці задіяні- режисер-постановник Валентина Семенова, художник-постановник МирославПаламарчук, звукорежисер Андрій Сорокін, хореограф Вікторія Гериш, композитор Андрій Іванов, вокал Ольга Лізгунова. Головний адміністратор Олександр Рибіцький, заступник директора Василь Миротюк. Актори- Ігор Федоренко, Петро Крахмальний, Лана Внукова, Саша Проскуріна, Саша Ільічова, Юлія Ладарєва.

Невідомо ким, отруєний медіамагнат Невмержицький. Слідству стає відомо, що у вбивці є тату з зображенням ящірки на грудях, та що напередодні, Невмержицький скористався сайтом знайомств "Намба".Оперативники Юрій Шафрай і Микита Петренко намагаються спіймати злодійку "на живця". Вони подають оголошення під ім'ям Сергій, на сайті знайомств, надіючись спіймати злодійку, завдяки відомій прикметі, якщо вона діятиме через "Намбу". Але не тільки оперативники вміють ставити капкани для злодіів. Іноді,вони самі потрапляють у лещата зловмисників, особливо, коли зловмисниця- це красива жінка. Подіі відбуваються напередодні російського вторгнення. Життя у всіх персонажів п'єси, різко змінюється,після початку війни, як власне і у всіх нас.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код