Категории Информация
Кассы Добавить событие
23 декабря 2018

Новогодний Бурлеск

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Планетарий
г. Киев, ул. Большая Васильковская, 57/3

О событии

Новорічний мюзикл під куполом Планетарію

Ласкаво просимо на «Новорічний Бурлеск» — спільне шоу театру мюзиклу Комільфо і Київського Планетарію в рамках мистецького проекту ARTSPACE.

Давно хотіли побачити ефектний мюзикл? Тоді саме для вас в цей вечір артисти театру Комільфо виконають композиції з відомих світових шедеврів: «Бурлеск», «Чикаго», «Мулен Руж» і «Кабаре». До того ж заспівають вони не як зазвичай, а прямо під проекціями екрану одного з найбільших планетаріїв Європи.

У програмі також звучатимуть новорічні пісні, які налаштують вас на хвилю свят, які нагрянуть вже зовсім скоро. Ну, а щодо динаміки виступів, то її підтримає запальний шоу балет.

«Новорічний Бурлеск» — це історія про дівчину Алі, яка працює офіціанткою, але плекає мрію стати зіркою. Завдяки щасливому випадку, працює вона в бурлеск-клубі, де немає нічого неможливого. Щоб дізнатися, до чого ж приведуть її пригоди, а також зарядитися атмосферою Нового Року, купуйте квитки вже зараз!

Про театр

Київський Театр мюзиклу «Comme il Faut» — перший і єдиний в Україні професійний театр, який займається постановками виключно мюзиклів і великих шоу в стилі мюзиклу. Уже 10 років театр представляє проекти від міні версій мюзиклів на заходах будь-якого рівня до масштабних шоу на кращих сценах України, таких як Жовтневий палац і Театр оперети в Києві, Оперний театр в Харкові, Театр музичної комедії в Одесі, а також успішно виступає закордоном. Серед найвідоміших проектів театру — мюзикли «Notre Dame de Paris» і «Мерілін Монро. Образ, що затьмарив життя», а також шоу-програма в стилі мюзикл «Бродвей Шоу».

Предварительный заказ
Заявка на промо-код