Категории Информация
Кассы Добавить событие
ОКСАНА МУХА. ПЕСНИ НЕПОКОРЕННОГО СЕРДЦА
21 октября 2022

ОКСАНА МУХА. ПЕСНИ НЕПОКОРЕННОГО СЕРДЦА

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

МЦКИ "Октябрьский дворец"
Алея Героев Небесной Сотни, 1

О событии

«Пісні нескореного серця» у виконанні Оксани Мухи – до Дня Захисників та Захисниць України

У жовтні відома українська співачка, заслужена артистка України, переможниця телепроекту «Голос країни» Оксана Муха дасть у містах України серію концертів, приурочених до Дня Захисників та Захисниць України. «Пісні нескореного серця» – так називається нова концертна програма виконавиці, яка є творчим, емоційним, щиросердечним відгуком на те, чим живе зараз Україна.

«Пісні нескореного серця» об’єднають у собі як українські народні пісні та популярну класику естрадної пісні, так і нові твори, створені для Оксани Мухи. У цих піснях – душа українців, їхня природа, філософія, доля і звитяга.

Рівно рік тому Оксана Муха і її команда анонсували концерти до Дня Захисників та Захисниць України на Донбасі. Тоді, у жовтні 2021-го, співачка вітала піснею наших воїнів і співгромадян у Маріуполі, Краматорську, Сєвєродонецьку та Лисичанську.

– Це були дуже потрібні, дуже душевні концерти – для тих наших земляків, які на сході України від 2014-го щоденно боролися за право бути українцями, – пригадує Оксана Муха. – Так багато змінилося за останні півроку… Уже немає того Драмтеатру у Маріуполі, де ми виступали… Та найважче мені думати про те, чи вижили ті, кого я зустріла у Донецькій та Луганській областях у жовтні-2021?.. На концертах «Пісні нескореного серця» я буду говорити про те, що відбувається, – піснею, словом, емоціями. Найбільше прагну підтримати українців на дусі у ці надзвичайно тяжкі для нашої нації дні.

Концерти Оксани Мухи «Пісні нескореного серця» будуть благодійними. Зібрані кошти підуть на підтримку Збройних Сил України. Організатор виступів – компанія «BIGSHOW Agency».

Предварительный заказ
Заявка на промо-код