Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Бетховен, Пілютиков. Симфонічний оркестр НФУ
25 августа 2022

Онлайн концерт: Бетховен, Пілютиков. Симфонічний оркестр НФУ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Онлайн
Онлайн

О событии

Онлайн концерт: Бетховен, Пілютиков. Симфонічний оркестр НФУ. Диригент – Микола Дядюра.

25 серпня Національна філармонія України транслюватиме концерт «Бетховен, Пілютиков. Симфонічний оркестр НФУ. Диригент – Микола Дядюра» онлайн наживо із Колонного залу імені Миколи Лисенка.

«Музика сили та люті, опору та мужності, музика нескінченної сили духу нашого народу», – так написав про свій твір на сторінці у Facebook сам Сергій Пілютиков, український композитор. Його «Легіон» для симфонічного оркестру було створено ще 2010-го. Прем’єра відбулася того ж року на фестивалі «Київ Музик Фест». Втім, запис цього твору у мережі з’явився нещодавно, буквально на 37-й день російсько-української війни. Дивовижно як зрезонувала ця музика реаліям сьогодення, і настільки образно й емоційно точно композитор по суті передбачив нинішні події дванадцять років тому.

У другому відділенні програми прозвучить П’ята симфонія Бетховена.

Програма:

С. Пілютиков – Легіон

Л. Бетховен – Симфонія № 5 до мінор, тв. 67

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 25 серпня. Початок о 17:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції та отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

2. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

3. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

4. Якщо трансляція взагалі не відтворюється на платформі, напишіть одразу повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції філармонії – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код