Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Бортнянский, Шуман, Сен-Санс
17 марта 2021

Онлайн концерт: Бортнянский, Шуман, Сен-Санс

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Онлайн-трансляция

О событии

17 березня у супроводі Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України під орудою диригента Юрія Літуна піаніст Павло Качнов виконає сольну партію в Другому фортепіанному концерті Каміля Сен-Санса.

На початку цього твору можна почути натяк на органні твори Баха, а в фіналі – арію з найвідомішої опери Россіні. І ще. Твір має цікаву історію створення. Відомо, що Сен-Санс написав концерт майже за пів місяця. Саме у Парижі відбулася прем’єра: композитор став першим виконавцем сольної партії, а оркестром керував Антон Рубінштейн. Автор залишився не задоволений власним виконанням, але Ференц Ліст – один із перших, хто дав дуже високу оцінку його Другому фортепіанному концерту. І донині саме цей твір Сен-Санса є найпопулярнішим.

Програму цього вечора доповнять симфонії Роберта Шумана та Дмитра Бортнянського, остання із яких прозвучить в оркестровці Всеволода Сіренка.

Програма:

  • Д. Бортнянський – Концертна симфонія сі-бемоль мажор (оркестровка Вс. Сіренка)
  • К. Сен-Санс – Концерт № 2 для фортепіано з оркестром соль мінор, тв. 22
  • Р. Шуман – Симфонія № 4 ре мінор, тв. 120

Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 17 березня. Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть, будь ласка, у службу підтримки – чат Контрамарки, який можна знайти на екрані поруч із плеєром відтворення або зверніться у приватному повідомленні на сторінці фейсбук @philukr (Національна філармонія України) із зазначенням електронної адреси, на яку Ви отримували квиток доступу.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код