Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Дворжак, Станкович, Гаврилець. Київський камерний оркестр
17 августа 2022

Онлайн концерт: Дворжак, Станкович, Гаврилець. Київський камерний оркестр

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Онлайн
Онлайн

О событии

Онлайн концерт: Дворжак, Станкович, Гаврилець. Київський камерний оркестр

17 серпня Національна філармонія України транслюватиме концерт «Дворжак, Станкович, Гаврилець. Київський камерний оркестр» онлайн наживо із Колонного залу імені Миколи Лисенка.

Хорал, поема, серенада. Самі лише жанри дібраних у програмі творів обіцяють слухачеві насолоду вишуканою лірикою. Хорал – духовний твір хвалебного змісту для голосу, втім, у версії Ганни Гаврилець «співають» струнні. Євген Станкович, назвавши свій скрипковий концерт «поемою», наголосив на ліро-епічному характері твору. Скрипка – немов та Шехеразада, виступає тут головної героїнею оповіді. Жанр серенади пов'язаний з поетикою інтимної лірики. Антонін Дворжак написав свою Серенаду для струнних відразу після свого щасливого одруження, коли вони з дружиною очікували первістка.

Диригент – Наталія Пономарчук

Солістка – Богдана Півненко

Програма:

А. Гаврилець – Хорал для струнних,

Є. Станкович – Концерт-поема для скрипки і камерного оркестру,

А. Дворжак – Серенада для струнних мі мажор, тв. 22

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 17 серпня. Початок о 17:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції та отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

2. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

3. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

4. Якщо трансляція взагалі не відтворюється на платформі, напишіть одразу повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції філармонії – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код