Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Моцарт, Рейха, Бетховен. Київський камерний оркестр
10 декабря 2022

Онлайн концерт: Моцарт, Рейха, Бетховен. Київський камерний оркестр

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ОНЛАЙН»

Онлайн
Онлайн

О событии

10 грудня Національна філармонія України транслюватиме концерт «Моцарт, Рейха, Бетховен. Київський камерний оркестр» онлайн наживо із Колонного залу імені Миколи Лисенка.

Родзинкою програми Київського камерного оркестру стане Квінтет для валторни і струнного квартету Антоніна Рейхи. Чеський композитор і педагог, проживши більшу частину життя у Парижі, на жаль, не увійшов у світовий канон найвідоміших європейських класиків. Проте його фортепіанний цикл із 36 фуг за новаторським підходом, сміливістю музичних експериментів і досі немає аналогів у світовій композиторській практиці.

Серед найбільш виконуваних творів Рейхи – його квінтети для духових, яких у нього близько двох десятків. Рейха був одним із перших композиторів свого часу, що серйозно й відповідально підійшли до створення концертного репертуару для духових інструментів. Ми почуємо квінтет для валторни й струнного квартету мі-бемоль мажор, що був виданий 1829 року в Парижі.

Дещо перегукується із квінтетом Рейхи твір Бетховена, що прозвучить у цьому ж концерті – секстет для двох валторн і струнного квартету, створений у тій же тональності. Рейха й Бетховен були ровесниками і товаришували, познайомилися у Бонні. Складно сказати, хто на кого більше вплинув. Але обидва валторнові твори належать до маловідомих, принаймні на українській сцені. Диригентка – Наталія Пономарчук, солісти – Дмитро Таран (валторна), Дмитро Митченко (валторна).

Програма:

А. Рейха – Квінтет для валторни і струнного квартету мі-бемоль мажор, тв. 106

В. А. Моцарт – Зальцбурзька симфонія № 3 (Дивертисмент № 3) фа мажор, КV 138

– Серенада (“Serenata Notturna”) № 6 ре мажор для струнних і литавр, КV 239

Л. Бетховен – Секстет для двох валторн і струнного квартету мі-бемоль мажор, тв. 81b

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 10 грудня. Початок о 18:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції та отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

2. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

3. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

4. Якщо трансляція взагалі не відтворюється на платформі, напишіть одразу повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції філармонії – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код