Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Равель, Сарасате, Колодуб. Національний симфонічний оркестр України
19 августа 2022

Онлайн концерт: Равель, Сарасате, Колодуб. Національний симфонічний оркестр України

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Онлайн
Онлайн

О событии

Онлайн концерт: Равель, Сарасате, Колодуб. Національний симфонічний оркестр України

19 серпня Національна філармонія України транслюватиме концерт «Равель, Сарасате, Колодуб. Національний симфонічний оркестр України» онлайн наживо із Колонного залу імені Миколи Лисенка.

Аркою програми стануть дві рапсодії: «Іспанська» – Моріса Равеля й «Українська» Левка Колодуба. Рапсодії прийшли у професійну музику із епосу стародавніх греків. Чи не найвідоміший співець-рапсод того часу – Гомер, автор «Ілліади» й «Одіссеї». Композитори початку ХІХ століття запозичили не лише епічний характер рапсодії, але і його народний зміст. Рапсодіями стали називатися музичні поеми про історію різних країн, народів, а в їх основу лягли народні ритми й мелодії. Равель, хоч і був французом, натхненно оспівав у своїй рапсодії Іспанію, а Колодуб – рідну Україну, використавши у музиці фольклорний колорит західного карпатського регіону.

Центром програми стануть віртуозні концертні композиції, написані на циганські мотиви. Прозвучить ще одна оркестрова рапсодія Равеля, «Циганка», а також «Циганські наспіви» Пабло Сарасате. Партію скрипки соло в обох творах виконає Максим Грінченко.

Програма:

М. Равель – Іспанська рапсодія для симфонічного оркестру, M. 54

– Концертна рапсодія «Циганка» для скрипки з оркестром, M 76

П. Сарасате – Циганські наспіви для скрипки з оркестром, тв. 20

Л. Колодуб – Українська карпатська рапсодія № 1 для симфонічного оркестру

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 19 серпня. Початок о 17:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції та отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

2. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

3. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

4. Якщо трансляція взагалі не відтворюється на платформі, напишіть одразу повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції філармонії – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код