Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Вівальді. Концерти і симфонії для струнних
05 декабря 2022

Онлайн концерт: Вівальді. Концерти і симфонії для струнних

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ОНЛАЙН»

Национальная Филармония Украины
г. Киев, Владимирский спуск, 2

О событии

5 грудня Національна філармонія України транслюватиме концерт «Вівальді. Концерти і симфонії для сттрунних» онлайн наживо із Колонного залу імені Миколи Лисенка.

Антоніо Вівальді ввійшов в історію музики як творець сольного інструментального концерту: написав понад пів сотні концертів для різних інструментів. Серед них найвідоміший – цикл із чотирьох скрипкових концертів «Пори року». Звичайно, жанрова палітра творчої спадщини видатного італійця куди більш різноманітна. Крім інструментальних концертів, це й опери (більшість із них, на жаль, не поставлено до сьогоднішнього дня), ораторії та кантати, симфонії, сонати для різних інструментів тощо.

У концертній програмі «Київських солістів» ми почуємо дві маловідомі симфонії Вівальді, а також сонату «Al Santo Sepolcro» («До гробу Господнього»). Виконання менш популярної музики Вівальді – чудова нагода вкотре переконатися в унікальності стилю знаменитого венеціанця, здивуватися його винахідливості й таланту створення яскравих віртуозних мелодій. Диригент – Ігор Пучков.

Програма:

Концерт для струнних до мінор, RV 120

Концерт “Madrigalesco” для струнних ре мінор, RV 129

Симфонія мі мажор, RV 131, Концерт для струнних мі мінор, RV 134

Концерт для струнних соль мажор, RV 151, Концерт для струнних до мажор, RV 110

Концерт для струнних до мінор, RV 118, Концерт для струнних ре мінор, RV 127

Концерт для струнних ля мінор, RV 161, Симфонія соль мажор, RV 149

мі-бемоль мажор, RV 130

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 5 грудня. Початок о 18:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції та отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

2. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

3. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

4. Якщо трансляція взагалі не відтворюється на платформі, напишіть одразу повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції філармонії – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код