Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Закриття 157-го концертного сезону
25 июня 2021

Онлайн концерт: Закриття 157-го концертного сезону

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Национальная Филармония Украины
г. Киев, Владимирский спуск, 2

О событии

25 червня відбудеться закриття 157-го концертного сезону. Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України під орудою головного диригента Миколи Дядюри представить музику Франца Шуберта, Педро Ітурральде та Роберто Молінеллі. Солістом виступить саксофоніст Кента Ігараші.
Японець Кента Ігараші живе в Києві від 5-ти років. Від 7-ми грає на саксофоні та фортепіано. 2013-го Кента вступає до Київської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені М. В. Лисенка в клас заслуженого артиста України, доцента Ю. В. Василевича (спеціальності – саксофон, кларнет, бас-кларнет), а від 2020-го продовжує навчання в Національній музичній академії України імені П. І. Чайковського (клас Ю. Василевича). Ігараші – лауреат понад 30-ти конкурсів, учасник міжнародних фестивалів. Як соліст виступає із Київським квартетом саксофоністів, співпрацює із найкращими оркестрами України. Виступав у Львові, Одесі, Харкові, Полтаві, Чернівцях, Черкасах, Тростянці, Вінниці та багатьох інших містах України. Перший власний компакт-диск записав 2015-го.
Цього вечора, зокрема, Кента виконає сюїту сучасного італійського композитора Роберто Молінеллі із назвою «Картинки з Нью-Йорка», який складається із чотирьох частин та виконується трьома саксофонами – сопрано, альт і тенор. Цей твір – про один день життя міста у чотирьох зображеннях найвідомішого та легендарного мегаполісу світу. На думку Кента Ігараші тут можна знайти і класичні мотиви і, звісно, джаз, а ще відчути ефект кіномузики: «перша частина називається мрійливий світанок. Мабуть, це – світанок на тлі хмарочосів Мангеттена у феєричному видовищі. Музика асоціюється із кіномузикою якогось американського фільму. Друга частина – танго-клуб, присвячена Астору П’яццоллі, якому виповнилося би нині 100 років… Третя частина – про сентиментальний вечір, де звучить легких джаз у тенор-саксофона... Четверта частина – бродвейська ніч. Через музику передаються шум вечірок, вогні та рух нічного Мангеттена. Композитор передав власні відчуття, але кожен слухач може уявити власні «картинки». Повністю твір гратиму вперше. Почув цю сюїту на конкурсі «Золотий саксофон» в Одесі, де вона звучала у виконанні тайванського саксофоніста Лі Шень».
Програма:
Ф. Шуберт. Симфонія № 5 сі-бемоль мажор, D. 485
Р. Молінеллі. «Чотири картинки з Нью-Йорка» для саксофона з оркестром
П. Ітурральде. Маленький чардаш для саксофона з оркестром
Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо. Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 25 червня. Початок о 19:00.
Про доступ до онлайн трансляцій концертів.
Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:
1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.
2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.
3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].
4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.
5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.
6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.
Предварительный заказ
Заявка на промо-код