Категории Информация
Кассы Добавить событие
25 мая 2021

ФЕРЕНЦ ЛИСТ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Будинок вчених НАН України
г. Киев, ул. Владимирская, дом 45а

О событии

ФЕРЕНЦ ЛІСТ

Антуанетта Міщенко (фортепіано)

Програма:

  1. "Женеві дзвони" з циклу "Роки мандрів" ( зошит 1)
  2. Парафраз на теми з опери Дж. Верді "Ріголетто"
  3. Ремінісценції на теми з опери В. А. Моцарта "Дон Жуан"
  4. Угорські рапсодії : №2, №6, №12

Антуанетта народилася у 1992 році. Почала грати на фортепіано у шість років. Вперше виступила на сцені у семирічному віці. З 2014 до 2017 року вона навчалася у Національній музичній академії ім. Петра Чайковського у видатного українського піаніста та педагога, професора Валерія Козлова.

Антуанетта Міщенко є лауреатом низки міжнародних конкурсів. Зокрема, VІІІ міжнародного конкурсу молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця (V премія) та 1st Piano Island Festival (III премія).

Антуанетта відвідувала майстер-класи відомих професорів, таких як Дмитро Алексєєв, Дмитро Башкіров, Михайло Буличев-Оксер, Сергій Едельман, Яков Касман, Ольга Керн, Володимир Овчинніков, Вадим Руденко, Ілля Шепс, Teresa Dussault, Norma Fisher, Claudio Martinez Mehner та Piotr Paleczny.

Вона є не тільки концертним виконавцем, але й волонтером та громадським активістом. Її ім’я вже увійшло в історію України, завдяки символічним мистецьким акціям та вуличним концертам класичної музики під час трагічних подій зими 2013-2014 року в Києві.

Антуанетта грає музику різних композиторів та різних епох, але справжню подвижницьку роботу вона веде щодо популяризації української музики. У її виконанні музика українських композиторів постійно звучить і в Україні, і за кордоном.

Подаруйте собі вечір насолоди вишуканою класикою!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код