Категории Информация
Кассы Добавить событие
Развлечения Зимней Страны на ВДНГ
10 марта 2019

Развлечения Зимней Страны на ВДНГ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Поляна ВДНГ та сад гамаків
Поляна ВДНГ та сад гамаків

О событии

Минулого року «Зимова Країна на ВДНГ» прийняла понад 530 000 гостей, ставши однією з найпопулярніших святкових локацій в Україні. Цього сезону улюблений парк зимових розваг повертається! Історія та дух українського Різдва взимку 2018–2019 чекають гостей на ВДНГ буквально всюди. На вході відвідувачів зустрічають яскраві цифри Нового Року — 2019, на ялинках, колонах, вхідних воротах, на ковзанці і в зоні фудкорту сяє святкова ілюмінація, а спорожнілі фонтани вже перетворилися в прекрасний казковий ліс.

Придбавши комплексний квиток в «Зимову Країну на ВДНГ» ви зможете провести незабутній зимовий день в цьому царстві святкових розваг! У вас буде можливість зустрітися з улюбленими героями казок і спробувати найпопулярніші розваги парку. Купивши всього один квиток, в «Зімовій Країні на ВДНГ» з ним ви зможете відвідати: ковзанку, тюбінгового гірки, Замок крижаних скульптур, міську резиденцію знаменитої фабрики ялинкових іграшок «Клавдієво» та виставку стародавніх створінь «Льодовиковий період».
І можете бути впевнені, незалежно від віку, всі відвідувачі парку йдуть з посмішкою. Все тому, що святкові традиції живуть туть! У «Зимовій Країні на ВДНГ».

Парк працює на території ВДНГ з 8 грудня по 10 березня
Вхід на територію — вільний

Дім інтерактивних пригод

Проекційна інсталяція «Дім Інтерактивних Пригод» — вперше у «Зимовій країні на ВДНГ».

Розробник інноваційного проекту — міжнародна студія Magic Innovations, творці грандіозних 3D проекційних шоу, голограм, доповненої реальності по всьому світу. «Дім Інтерактивних Пригод» було створено спеціально до 10-річчя студії, щоб познайомити гостей ВДНГ з вау-технологіями майбутнього.

Відвідувачі Дому опиняться у 3D-графічному казковому просторі, де віртуальний ведучий MAGIC bot проведе їх крізь сім магічних кімнат. У кожній із них на гостей чекатиме окрема пригода — в доповненій реальності їм доведеться стрибати по крижинах з білими ведмедями, збивати сніжками віртуального кажана, прокладати шлях на 3D мапі для магічного потягу.

Нові незвичні відчуття, розвиток образного мислення та естетичне задоволення від графічного мистецтва — ось що очікує на гостей «Дому Інтерактивних Пригод».
Шукайте у павільйоні № 2 на ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1.

Вхід для дорослого, що супроводжує дитину до 5 років — безкоштовний.
Знижки для груп від 10 людей та на комплексний квиток.
Окрема пропозиція для дітей з особливими потребами, дітей-сиріт та дітей з родин учасників АТО

Тропічна ферма «Планета Метеликів»

Справжні тропіки посеред київської зими, у яких можна зануритися в атмосферу дивовижного лісу. Це — найтепліший павільйон «Зимової Країни на ВДНГ», або так звана «Планета метеликів». На фермі можна дізнатися та побачити чимало цікавого з життя найкрасивіших тропічних комах, птахів та черепах, а ще зробити фото з метеликом на плечі або на долоні. Яскраві тропічні феї оточать легким подихом і дозволять поринути в приємну атмосферу живої природи. У павільйоні ви також зможете спостерігати повний цикл розвитку — яйце-гусениця-лялечка-метелик. Процес народження метелика з лялечки ще нікого не залишив байдужим.

Години роботи:

  • Будні з 10:00 до 19:00
  • Вихідні з 10:00 до 21:00
  • Діти до 4-х років — безкоштовно

Льодовиковий період

Ця унікальна експозиція переносить відвідувачів у минуле на 10 000 років. Тут можна познайомитися з найбільшими та найцікавішими мешканцями планети, що населяли Землю на самому початку життя. Вісімнадцять істот льодовикового періоду з різних куточків світу у повній красі та у натуральному розмірі. Моделі мамонтів, шаблезубих тигрів та інших створінь були створені відповідно до новітніх наукових знань. А на додаток на гостей локації чекає зустріч з героями мультфільму «Льодовиковий період», продаж тематичних сувенірів та солодощів, унікальні і захоплюючі квести.

Години роботи:

  • Будні: з 10:00 до 21:00 (останній відвідувач заходить в 20:30)
  • Вихідні: з 10:00 до 22:00 (останній відвідувач заходить в 21:30)

Безкоштовний разовий прохід:

  • діти до 6 років включно (при наявності посвідчення) та у супроводі дорослого (дорослий купує квиток за повну вартість)
  • діти-сироти до 16 років (при наявності посвідчення)
  • діти інваліди до 16 років (при наявності посвідчення)
  • діти інваліди з обмеженими можливостями до 16 років та один супроводжуючий (при наявності посвідчення)
  • учасники АТО (при наявності посвідчення)

Країна Роботів

Майбутнє настало. Це трапилось тоді, коли у четвертому павільйоні «Зимової Країни на ВДНГ» почала працювати «Країна роботів». Адже навіть у казках є місце сучасним технологіям.
Помилитися і не знайти домівку роботів вкрай важко, її розташовано на центральній алеї парку. Всередині павільйону на гостей чекає чимало цікавинок: експозиція, захоплюючі шоу літаючих дронів, шоу танцюючих роботів, робот-футбол-шоу та багато атракціонів. А ще цього року до Країни роботів завітали Трансформери. Вони привезли з собою велетнів, які також розташувалися на зимовий період у павільйоні. Крім того, на гостей Країни роботів чекає велика зона віртуальної реальності з авто та авіа симуляторами.
Повірте, у цій країні є на що подивитися та чому відкрити рот від подиву!

Години роботи:

  • Будні з 11:00 до 21:00
  • Вихідні з 10:00 до 21:00
  • Діти до 4 років, сироти та діти загиблих батьків в АТО — безкоштовно

Animal Park

Контактний зоопарк Animal Park — інтерактивний майданчик «Зимової Країни на ВДНГ». Він зацікавить кожного, хто любить тварин і бажає дізнатися про них якомога більше. Маленькі гості ВДНГ зможуть тут більше дізнатися про природу, а разом з тим відчути багато позитивних емоцій. Завдання Animal Park — відкрити для дитини маленькі секрети живої природи, а також навчити любити і піклуватися про тварин. Тут можна погодувати і погладити майже всіх маленьких мешканців зоопарку. Адже лише в дотику до справжнього життя в дитячому серці зароджуються доброта, відповідальність і любов.

Драйвові гірки

Одна з найпопулярніших зимових розваг серед дітлахів та дорослих — гірки! У «Зимовій Країні на ВДНГ» вони тюбінгові та сяючі! Жодного разу не каталися на таких? Тоді саме час спробувати, причому всією родиною! Це навіть краще, ніж кататись на санках — спуск на надувних тюбах набагато м’якший, а штучне покриття, яке використовують замість снігу, дає чудове прискорення. До того ж — працюватиме така гірка за будь-якої погоди!

У «Зимовій Країні на ВДНГ» працює дві гірки:

  • дитяча (висота — 4 метри)
  • доросла (висота — 9 метрів, довжина — 55 метрів).

Діють обмеження щодо зросту: від 120 см можна на дорослу гірку, до 120 см — на дитячу. Обмеження по вазі — до 130 кг.

Години роботи:

  • Будні: з 11:00 до 21:00
  • Вихідні: з 9:00 до 22:00
Предварительный заказ
Заявка на промо-код