Категории Информация
Кассы Добавить событие
Билет на фестиваль «NEOмирний Арсенал. Разные вместе»
24 сентября 2023

Билет на фестиваль «NEOмирний Арсенал. Разные вместе»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ВИСТАВКИ»

Мистецький Арсенал
г. Киев, ул. Лаврская, 12

О событии

Фестиваль «NEOсвітній Арсенал. Різні разом» — безбар’єрний простір для дітей і підлітків, де навчання, а також занурення у мистецькі досвіди, відбувається через творчість і гру.

На стендах учасників наші відвідувачі зможуть корисно та весело провести час, долучаючись до потокових ігор, активностей і спілкування. У трьох майстернях на дітей чекають воркшопи на будь-яку тему — від секретів техніки різографії до акторської майстерності та програмування. На ярмарку ігор й освітніх продуктів малеча та батьки обовʼязково знайдуть товари для цікавого дозвілля та навчання, а найменші відвідувачі зможуть побешкетувати у спеціальній безпечній зоні для гри від 0 до 4 років. Водночас на сценах фестивалю відбуватимуться виступи та концерти, що запамʼятаються і розважать, а подивитися мультфільми та дитяче кіно з батьками можна у нашому кінозалі.

Фестиваль для дітей і підлітків «NEOсвітній Арсенал» — це проєкт із семирічним досвідом, ініційований і втілюваний у Мистецькому арсеналі. Префікс «NEO» у назві фестивалю відсилає до радості пізнання «по-новому» — для всіх, незалежно від віку чи потреб.

Організатор Фестивалю: Мистецький арсенал у співпраці з ГО «Спільнота Мистецького арсеналу». Проєкт профінансовано урядами Великої Британії, Канади, США, Фінляндії, Швеції та Швейцарії за підтримки фонду «Партнерство за сильну Україну.

Вхідний квиток діє для дорослих та дітей від 5 років. Сімейний квиток розрахований для 2 дорослих та 1-2 дітей (віком від 5 років).

Звертаємо увагу, що на території фестивалю перебуватиме велика кількість людей, що може стресувати вашого домашнього улюбленця. Перебування домашніх улюбленців на фестивалі дозволено лише на руках у власників.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код