Категории Информация
Кассы Добавить событие
11 февраля 2020

Stand-Up Love is...

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

Вечір, що закохає вас у стендап-комедію!

  • Любов це… коли ти забираєш у чоловіка зарплату, але видаєш йому кожного дня пару гривень на проїзд.
  • Любов це… коли ви йшли купувати магнітолу в автомобіль, а купили шубу, бо треба.
  • Любов це… коли ти можеш посміятись над своєю другою половинкою і не отримати від неї по голові.

Головна тема вечора — відносини між чоловіком та жінкою!

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

Стендап — це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!

1 вечір — 1 сцена — 6 супер-коміків — буде СМІШНО!

  • ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ — киянин з амбіціями приїжджого, стендап-комік, засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency». Іван знайомить глядачів зі стендапом і може розповісти про них те, що вони самі не знали.
  • СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО — магістр української філології. Лютий Народознавець, який розповідає про те, чим живе його єдине кохання — БАТЬКІВЩИНА. Переможець «Розсміши коміка», учасник телевізійного фестивалю «Ліги Сміху», автор і учасник гумористичних проектів.
  • ВОЛОДИМИР ЄВЧУК — людина, яка відростила бороду, щоб не носити з собою паспорт. Також, Володимир, переможець проєкту «Розсміши коміка», чемпіон Рівненської «Ліги сміху» 2017 та автор гумористичних телевізійних проєктів України.
  • АНДРІЙ БЕРЕЖКО — учасник проєкту «Сomedy Батл» та «Відкритого мікрофону» на «ТНТ», переможець проєкту «Розсміши коміка» та учасник телевізійного проєкту «Ліга Сміху» на телеканалі «1 1».
  • МАКСИМ КОНОВАЛ — переможець «Стендап ШОУ» на «Новому каналі» та переможець проєкту «Розсміши коміка» на телеканалі «1 1».
  • СЕРГІЙ ГОРОХ — учасник проєкту «Сomedy Батл» та «Відкритого мікрофону» на «ТНТ», неодноразовий переможець проєкту «Розсміши коміка» на телеканалі «1 1».

Тривалість програми — 90 хвилин. Рекомендовано особам від 18 років.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код