Категории Информация
Кассы Добавить событие
SUNDAY JAZZ with  “Yana Vialova 5tet” feat. Dennis Adu"
18 декабря 2022

SUNDAY JAZZ with “Yana Vialova 5tet” feat. Dennis Adu"

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Boho Yosai
вул. Мазепи, 1

О событии

Наш недільний джаз наповнений атмосферним вокалом від вокалістки і композиторки Яни Вялової, яка поєднує звучання сучасних тенденцій з джазовими традиціями. Соло труби від легендарного Денніса Аду, який співпрацював з багатьма відомими зарубіжними музикантами такими як: Gregory Porter, Seamus Blake, Wayne Esscoffery,Michael Dease, Linda Oh, Michael Abene та багатьма іншими зірками вітчизняного шоу-бізнесу. Олександр Малишев – піаніст, клавішник, аранжувальник, педагог, один з самих різнопланових піаністів в Україні. За свою кар’єру встиг пограти як з лідируючими вітчизняними поп-зірками, так і з топовими джазменами України. Останнім часом співпрацює з Dennis Adu Quintet, Bitlo, Impressions, Misha Mendelenko Quintet, Konstantit Ionenko Quartet, а також дає сольні концерти.

На бас гітарі Микола Кістеньов відомий сесійний музикант, гру якого ви могли чути в проєктах Urban Gypsy, Руслан Єгоров Квартет, Pianoбой, Іван Дорн, та інші.

На барабанах молодий талановитий музикант, продюсер Роман Гуменюк який є невід’ємною частиною гурту BITLO, співпрацює з багатьма андерграундними хіп-хоп артистами країни, також пише власну музику та грає з усіма відомими українськими джазовими музикантами. На Бек-талановита співачка та викладачка Аня Мороз, яка закінчили Академію Музики ім. Р.М. Глієра, залучена до низки проєктів таких як “Volga Funk”, Аніко Долідзе Біг-Бенд та інші.

Музиканти:

Вокал - Вялова Яна

Труба - Денніс Аду

Клавіші - Олександр Малишев

Бас - Коля Кістеньов

Барабани - Рома Гуменюк

Бек-вокал - Аня Мороз

Предварительный заказ
Заявка на промо-код