Категории Информация
Кассы Добавить событие
Trio Mandili
24 июня 2018

Trio Mandili

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Freedom Hall (Фридом Холл)
г. Киев, ул. Кирилловская, 134

О событии

24 червня у FREEDOM Event Hall відбудеться концерт «сенсації світового інтернету» — групи «Trio Mandili» із Грузії!

Сучасна кавказька казка продовжує підкорювати весь світ. Традиційне грузинське багатоголосся в ніжному та зворушливому жіночому виконанні. Їх чарівні голоси немов спускаються з гір i проникають в саме серце…

Три молоді та чарівні дівчини з Грузії буквально підірвали всесвітню павутину і стали зірками протягом декількох тижнів. «Казка» почалася в той день, коли три подружки, під час прогулянки в селі, вирішили заспівати пісню «Апарека». Татулі зробила селфіі завантажила ролик в Інтернет. Це відео кардинально змінило життя дівчат. Протягом двох тижнів ролик подивилася багатомільйонна глядацька аудиторія.

Популярність «Trio Mandili» зростає з кожним днем. Сьогодні у групи понад 800 000 фоловерів в Facebook і 150 000 на Youtube. Шанувальники з усього світу з цікавістю стежать за творчістю дівчат на сторінці «Trio Mandili» в Facebook. Назва групи обрана невипадково. Mandili — це жіночий головний убір у формі хустки. За традицією, жінки кидали хустку на землю коли хотіли примирити конфліктуючих між собою чоловіків.

У 2015 році група «Trio Mandili» випустила свій перший альбом підназвою «With Love». Колектив активно гастролює по всьому світу, береучасть у фестивалях і дає сольні концерти. Набирають популярність і ремікси на пісні гурту. DJ зісвітовим ім’ям Shlomi Berg записав трек «Dugli Dagli» на популярну композицію «Erti nakhvit» у виконанні «Trio Mandili», яку тільки в Facebook подивилося більше 57 мільйонів чоловік.

А нещодавно дівчинки знову порадували своїх шанувальників — в світ вийшов другий альбом групи під назвою «Enguro». Нові ліричні композиції про кохання до Грузії під віртуозний акомпанемент популярних народних інструментів не залишать вас байдужими!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код