Категории Информация
Кассы Добавить событие
Вечер Королевы
30 марта 2018

Вечер Королевы

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дом Кино
г. Киев, ул. Саксаганского, 6

О событии

«Музика надихає увесь світ, дарує душі крили, сприяє польоту, уяві; музика додає життя і веселощі всьому існуючому, робить людину щасливою…» — Платон

Побувати на концерті класичної музики зовсім не те ж саме, що послухати або подивитися його в запису. Під час виступів артисти обмінюються енергією з глядачами, завдяки чому народжується творча магія, створюється особлива атмосфера. Про це і не тільки ми б хотіли поговорити допомогою музики дуже теплою, ніжною ліричною і шалено красивою.

Це особливий вечір у її величності Музики, а це означає, що кожен глядач відчує себе її бажаним гостем і учасником цього чудового свята.

Романтика Фредеріка Шопена та Фелікса Мендельсона, чуттєвість Петра Ілліча Чайковського, мелодійний ліризм Джакомо Пуччіні і Франца Легара, пекучий темперамент неаполітанських пісень огорнуть кожного теплим весняним настроєм і наштовхнуть на роздуми — про життя, красу, любов…

Цей королівський вечір вам подарують Sherliz classic та чудові імениті музиканти:

Ганна Сагалова (фортепіано) — блискучі перемоги в міжнародних конкурсах, десятки концертів — кожен раз вражаючих і незабутніх — у різних куточках світу (Швейцарія, Німеччина, Італія, Китай, Канада, Франція, Австрія, Польща і, звичайно ж, Україна)

Струнний квартет у складі: Інна Успенська (скрипка), Олександр Безкоровайний (скрипка), Маргарита Соляник (альт), Артем Литовченко (віолончель) — Колектив вже встиг зарекомендувати себе на різних конкурсах. Синхронний помах чотирьох смичків — і ви, затамувавши подих, очікуєте, чим же здивує вас наступний такт. Разом з Олексієм Барановим (контрабас) музиканти вже у складі квінтету готують для глядача особливий сюрприз!

Сунь Бо (баритон) — музикант з безмежним творчим потенціалом і невгамовною енергією. Величезного таланту співака відповідають і його досягнення. Кожен рік ознаменувався низкою тріумфів: на даний момент на рахунку Сунь Бо вже більше 15 перемог на міжнародних конкурсах — зупинятися він явно не збирається! Зробити цей вечір незабутнім музиканту допоможе його незамінний концертмейстер — Сергій Корепанов. Ефектний дует баритона і рояля змусить вас закохатися в виконавців з першого ж звуку.

Елла Петниченко (сопрано) — талановита і яскрава вокалістка, учасниця багатьох проектів і призер різних вокальних конкурсів, здатна підкорити не тільки своїм голосом, але і неймовірним сценічним чарівністю.

Бурцев микита (баритон) — дивовижний за красою голос, високий художній смак і справжній артистизм здобули славу, любов і визнання глядачів.

Цей вечір, ми сподіваємося, подарує вам невимовне задоволення від високого мистецтва.

Приходьте і поринайте у світ прекрасного!

Для батьків з маленькими дітьми, є прекрасна новина — працюватиме дитяча кімната і поки ви будете насолоджуватися концертом, ваша дитина проведе час за іграми і розвагами від sherliz_theater.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код