Категории Информация
Кассы Добавить событие
Клуб «Бувальщина»
11 мая 2023

Клуб «Бувальщина»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ВИСТАВКИ»

MODI Art&Wine Gallery
вулиця Мала Житомирська, 17, Київ

О событии

Запрошуємо на новий формат вражень та душевності – «Бувальщина», відкритий для всіх бажаючих Клуб цікавих приватних історій.

Гості приходять в клуб, беруть вино, сідають за столик навпроти великого каміну по периметру зали та налаштовуються слухати й розповідати цікаві історії з власного життя. Учасники розповідають по черзі, але не по порядку. Тривалість однієї історії до 5 хв. Після кола оповідачів, можна розповісти свою іншу новелу/спогад. Теми історій будь-які: спогади з дитинства, мандрів, мелодрами, веселі випадки, осяяння сенсом, війна… Гості діляться своїм досвідом, філософією, позитивом, біллю. Розповіді можуть бути короткими й довшими, але душевними, змістовними, повчальними, дотепними – словом, цікавими іншим. Якщо по завершенню звучить життєвий висновок – то, взагалі, чудово!

Після історій її носіям можна задавати питання, виголошувати коментарі/репліки – якщо недовго).

Наше добре вино помагає учасникам розкриватися, додає виразної чуттєвості вечору, в кінці якого усі чуються наповненими й зближеними, адже разом пережили купу шикарних емоцій.

Модерують зустрічі Клубу або лірик/волонтер Микола Дичка («..певно, вже не романтик, але як і раніше – ідеаліст»), або ходяча енциклопедія київських бувальщин – Варел Лозовий: «Будуть відомі широкому загалу чи у вузьких колах, та зовсім невідомі гості. Все відбувається у формі дружнього кола за келихом вина з виступом-заспівом модератора з розростанням тематичного дерева у формі «алаверди» чи появою цілком нових тем. Головне – цікаво!».

Зустрічі відбуваються щосуботи 17:00-19:00 в богемному місці й оточенні картин – в MODIArt&WineGallery(адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 - www.facebook.com/modigallery. Тел. для довідок: +380 66 355 1847).

Вартість участі в Клубі «Бувальщина» – депозит 200 грн. за передплатою (депозит – сума, на яку повністю можна випити вина, інші напої, закусити чи поласувати смаколиками згідно притомних цін в закладі).

Любите вино й билиці – значить ви у Моді)

Предварительный заказ
Заявка на промо-код