Категории Информация
Кассы Добавить событие
Відвідини проєктів Мистецького Арсеналу. Сімейний квиток
19 января 2020

Відвідини проєктів Мистецького Арсеналу. Сімейний квиток

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ЭКСКУРСИИ»

Мистецький Арсенал
г. Киев, ул. Лаврская, 12

О событии

Параска Плитка-Горицвіт — гуцульська художниця, фольклористка, етнографка, філософиня та фотографка. Вона жила усамітнено в карпатському селі Криворівня, і стала одним із культурних символів цього місця, та й всієї Гуцульщини. Однак широкому загалові мисткиня й досі мало відома. Параска створила власний мікрокосм, що існує на межі правди й вигадки, де реальне так тісно переплелося з містичним, що годі їх розділити. Її життя — тяжкий шлях випробувань, на якому Парасці вдалося не зрадити віри в людей, сповідувати філософію любові, і навчитися мандрувати, не виїжджаючи з села, завдяки творчості. 

Виставка «Подолання гравітації» в Мистецькому арсеналі — це подорож світом духовних образів, казкових текстів, етнографічних записів, вигаданих ландшафтів і документальних фотографій.  

Сімейний квиток розповсюджується на 2х дорослих та 1-2 дитини віком від 12 років.

Виставка «Спецвантаж! Історії повернення український культурних цінностей»
Виставка розказує детективні історії повернення українських культурних цінностей. Серед експонатів на виставці представлено роботи голландських майстрів Корнеліса Пуленбурга та Корнеліса Бельта з Музею Ханенків, українського художника Сергія Васильківського з Харківського художнього музею, рукописну грамоту Петра І з Національної бібліотеки ім. Вернадського, колекцію археологічних предметів, рідкісні архівні матеріали та фотодокументи довоєнних часів, столітні писанки і книжкові колекції, а також історії їх втрати та повернення в Україну.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код