Категории Информация
Кассы Добавить событие
Виставка "Футуромарення". Пільговий квиток
30 января 2022

Виставка "Футуромарення". Пільговий квиток

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «МУЗЕИ»

Мистецький Арсенал
г. Киев, ул. Лаврская, 12

О событии

Запрошуємо вас відвідати виставку "Футуромарення", яка проходить у Мистецькому Арсеналі з 15 жовтня 2021 року по 30 січня 2022 року.

Футуризм — яскраве явище світової історії мистецтва, що зародилось в Італії. «Бацила футуризму» (Bacila futuryzmu), за метафоричним визначенням Михайля Семенка (1922), почала ширитись світом на початку ХХ століття. Невизначеність (марення) та процесуальність важливі для футуристів як концепти творчих пошуків; звідси — назва виставки, яка продовжує перевідкриття Мистецьким арсеналом культурної спадщини України ХХ століття. Ця розфокусованість охоплює не лише футуризм, а й новітні течії в широкому сенсі, що рефлексували щодо мистецтва майбутнього.

Проєкт «Футуромарення» — не лише про мистецтво. Він, передусім, про людину і суспільство, які постають перед викликами доби — соціальними, економічними, світоглядними. Цивілізація повсякчас проходить такий цикл, стикаючись з новим досвідом і неодмінно фантазує про майбутнє.

Право на пільговий квиток мають школярі від 12 років, студенти та люди літнього віку (за наявності дійсного посвідчення).

Предварительный заказ
Заявка на промо-код