Категории Информация
Кассы Добавить событие
Виступ танцювальної компанії Candoco (Британія)
01 июля 2017

Виступ танцювальної компанії Candoco (Британія)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
ул. Липская, 15/17

О событии

Британська Рада в Україні представляє перформанси інклюзивного танцювального колективуCandoco Dance Company.

Танцювальна компанія Candoco об’єднує професіоналів з інвалідністю та без. Створюючи майстерні та видовищні постановки, колектив підважує звичне сприйняття сучасного танцю, фізичних можливостей та естетики актуального мистецтва. Відзначаючи своє 25-річчя, Candoco представлять київській аудиторії свої найбільш приголомшливі перформанси: «Beheld» та «Set and Reset/Reset».

Британський танцюрист Александр Вітлі швидко здобув популярність завдяки своїй зухвалій та віртуозній хореографії. Його постановка «Beheld» для Candoco поєднує в собі потужні дуети та групові сцени, що справді перехоплюють подих. Дію супроводжуватиме гіпнотична музика німецького композитора Нілса Фрама в адаптації Рутгера Зудервельта. У цій постановці сім танцівників компанії Candoco досліджують можливості та обмеження навколишнього простору, котрі диктують нам, як сприймати самих себе і як дивитися на світ.

У постановці «Set and Reset/Reset» танцюристи компанії створюють нову версію культової роботи американської хореографині Тріши Браун «Set and Reset». Оригінальна постановка була вперше представлена у Бруклінській музичній академії у Нью-Йорку у 1983 році. У 2011 році Candoco спільно з танцювальною компанією Тріши Браун поставили її знову, підлаштувавши хореографію під особливу тілесність артистів з інвалідністю. Це перший випадок, коли такий знаковий твір був відтворений інклюзивною танцювальною групою.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код