Категории Информация
Кассы Добавить событие
Зимняя страна на ВДНХ. Замок ледяных скульптур
10 марта 2019

Зимняя страна на ВДНХ. Замок ледяных скульптур

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Поляна ВДНГ та сад гамаків
Поляна ВДНГ та сад гамаків

О событии

Цього сезону у найзагадковішому «Замку Крижаних Скульптур» оселяться казкові герої з мультфільмів студії «Анімаград», що входить до складу FILM.UA Group. Тут гостей зустрічатимуть чарівна душа лiсу Мавка і її коханий Лукаш, мавчин друг Котожабик Квусь, Водяник та Лісовик, кмітлива Ескімоска та її друзі, мандрівний артист Руслан та його наречена — донька київського князя Міла, веселий Хом’як Вінницький і безліч інших казкових істот! Усі — виготовлені з льоду у повний зріст та максимально реалістичні.

Дивно, але від цього крижаного Королівства не віє холодом. Швидше, ти знаходишся в затишній зимовій казці, серед улюблених героїв і ідеальних форм.

Але ця краса, на жаль, не вічна. Для того щоб сповна насолодитися чарами зимової пори, зробити фотографії в унікальному замку і як слід розглянути крижані шедеври мистецтва, подаровані самою природою, є не так багато часу. А ще потрібно виділити пару хвилин для з’їздів з двадцяти метрової льодникової гірки, яка також знаходиться прямо всередині замку! Адже придбавши квиток до Замку ви отримуєте й можливість безлімітних спусків!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код