Категории Информация
Кассы Добавить событие
Психо-клуб «Моди»: Арт-терапия по субботам
29 июля 2023

Психо-клуб «Моди»: Арт-терапия по субботам

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ВИСТАВКИ»

MODI Art&Wine Gallery
вулиця Мала Житомирська, 17, Київ

О событии

Запрошуємо на чергову зустріч Психо-клубу «Моді» - відтепер по суботах у нас ментально благотворні сеанси арт-терапії.

Арт терапія – це метод психологічної корекції за допомогою мистецтва і творчості. Даний метод не має обмежень і протипоказань. Він пов’язаний з творчим самовираженням через різні види мистецтва: малювання, ліплення, складання оповідань, казок, танець. Застосовується різноманітність матеріалів: олівці, фарби, крейда, пластилін, глина, вовняні нитки, пісок, тканина, морські камені, фотографії, вирізки з журналів і т.п.

В процесі арт терапії людина проходить шлях усвідомлення через творче самовираження – спонтанне й вільне від цензури та логіки. Арт-терапія дозволяє побачити нове у звичному, розкрити особистісні сенси, прояснити свої “сліпі зони” в характері та приховані мотиви в поведінці. А також висловити емоції та внутрішні конфлікти, що не висловити словами.

Ведуча: Сидоренко Надія - психолог, арт-терапевт, художник - допоможе вам у цій творчій подорожі до себе.

ЯК ПРОХОДЯТЬ арт-терапевтичні зустрічі?

1. Зустріч складається не тільки з творчості. Спочатку формується запит. Що би ви хотіли дослідити сьогодні.

2. Після цього пропонується вправа на створення творчого продукту.

3. Далі починається етап обговорення, прояснення, інтерпретації, зміни, доповнення та осмислення.

Тоді народжується нове бачення, нове ставлення, виникає усвідомлення. Ясніше проглядається рішення запиту і шлях до цього рішення. Кожна зустріч з арт-терапевтом – це крок на шляху до нової якості життя людини.

Вартість участі: 400 грн за передплатою.

Сеанси з Арт-терапії відбуваються щосуботи 17:00-19:00 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 - www.facebook.com/modigallery).

Психологічний клуб «Моді» - це цикл зустрічей, присвячений допомозі в проживанні надзвичайного досвіду, через який ми всі, особливо зараз, проходимо – проживання найбільш красивим, творчим і продуктивним способом. Наші зустрічі присвячені різним психологічним темам і на кожній з них у вас буде можливість почути цікавий і корисний матеріал від досвідчених практиків-психологів з багаторічним досвідом, задати їм питання і отримати свої відповіді, а також поділитися враженнями між учасниками зустрічі, невимушено поспілкуватися між собою та з ведучими за келихом доброго вина в затишній атмосфері галереї Моді.

Любите вино, мистецтво й психо – значить, ви у Моді ;)

Предварительный заказ
Заявка на промо-код