Категорії Інформація
Каси Додати подію
Аква конвенція майстер класи
09 лютого 2020

Аква конвенція майстер класи

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Басейн «Олімпійский стиль»
м. Київ, вул. Ділова, 10

Про подію

Міжнародна конвенція ProFit Convention 2020 — головна фітнес-подія цієї зими, що відбудеться 8–9 лютого у Києві на НСК «Олімпійський».

Організатори вже назвали її Святом фітнесу та спорту для всіх! А за останніми даними, конвенцію планують відвідати понад 2000 учасників з різних куточків України та світу.

2 дні. 25 воркшопів. 75 майстер-класів з аеробіки, степ-аеробіки, функціонального та силового тренінгу, пілатесу. Акваконвенція. Форум та префорум для менеджерів. 120 годин на нові знання, знайомства та драйв.

70 презентерів з України, Італії, Іспанії, Німеччини, Чехії, Естонії та інших куточків світу.

Стиль 80-х — головна тема конвенції. Тож організатори закликають учасників підтримати унікальну атмосферу яскравим вбранням у стилі 80-х.

ProFit Convention 2020 слід відвідати:

  • тренерам-початківцям, що прагнуть підвищити кваліфікацію, завести нові знайомства та дізнатися найсвіжіші фітнес-тренди;
  • досвідченим тренерам, що прокачують свій професійний рівень, шукають нових знань та пристрасно ставляться до своєї справи;
  • любителям фітнесу й ЗОЖ, що проведуть час у колі однодумців, надихнуться та отримають заряд позитивної енергії;
  • фітнес-менеджерам, що отримають дієві методи й навички для покращення роботи своїх клубів, перезавантажаться та знайдуть нові ідеї для просування;
  • партнерам, що зможуть представити бренди своїй цільовій аудиторії.

Міжнародна фітнес-конвенція ProFit Convention 2020 стане для вас потужним зарядом енергії від українських та іноземних фітнес-гуру.

8–9 лютого на НСК «Олімпійський». Більше про фітнес-конвенцію дізнавайтеся на сайті

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код