Категорії Інформація
Каси Додати подію
Сергій Піскун - Ти королева
18 березня 2022

Сергій Піскун - Ти королева

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Сергій Піскун в Києві!

18 березня 2022 року на сцені Жовтневого палацу в Києві відбудеться концерт популярного виконавця шансону Сергія Піскуна. Глядачів концерту чекає абсолютно нова концертна програма популярного українського шансоньє під назвою «Ти королева». Інтриганка Феміда вивела творчий шлях Сергія на музичну стезю скоріше випадково, адже майбутній талановитий співак отримав престижну будівельну освіту і цілком успішно почав будувати свою кар'єру за обраною спеціальністю.

Концерт «Ти королева»

Однак складені в юності власні тексти пісень не давали майбутньому артисту спокою. Всі крапки над "і" допомогла розставити доленосна зустріч зірки зі знаменитим Олег Алябіним, яка відбулася на музичному фестивалі. Не відкладаючи в довгий ящик свій дозрілий музичний поклик, в тому ж році Сергій записав свої перші професійні композиції, а в 2011 році - став лауреатом фестивалю «Шансон біля моря».

Щоб почути чуттєві і мелодійні пісні Сергія Піскуна у виконанні автора, купуйте квитки на концерт на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва чекають глядачів на сторінках нашого сайту.

Де почути нову програму Сергія Піскуна в Києві? На його концерті в Жовтневому палаці «Ти королева»

  1. Насичена концертна програма
  2. Знаменитий виконавець шансону
  3. Старі хіти і свіжі композиції

Пісні Сергія Піскуна:

  • Алые розы
  • Когда-нибудь
  • Одну тебя
  • Снежинки
  • Звезды и луна
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код