Категорії Інформація
Каси Додати подію
Amatory
04 червня 2022

Amatory

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

Amatory у Києві!

4 червня 2022 року на майданчику ЮБК (Південний берег Києва) відбудеться святкування 20-річного ювілею легендарних Amatory у Києві! Нас чекає найграндіозніше шоу в історії колективу, максимальна кількість улюблених треків та шалений драйв. За двадцять років творчого шляху на знамениту групу чекали безліч викликів, змін у складі учасників, перерв та гучних повернень. З гідністю витримавши випробування та пройшовши смугу перешкод, колектив з повного права набув статусу живої легенди металу. До своєї честі, він продовжував незмінно рости, удосконалюватися та радувати шанувальників різноманітною творчістю та все більш крутим матеріалом.

Великий ювілейний концерт

З приводу такої знаменної події в історії групи спеціально для ювілейного туру зібрався найповніший склад колишніх та дійсних учасників колективу. Влітку 2022 року на столичній сцені для вас грають: [DENVER], [STEWART], [EEL], [HELLDIMM], [RAEV], [ALEX], [IGOR], [LEXUS] та [JAY]!

Не згайте шанс взяти участь у цій епохальній події та послухати у живому виконанні найтоповіші хіти за весь час творчості гурту. Також у концертній програмі [AMATORY] All Stars прозвучать композиції, які зазвичай рідко можна було почути на їхніх концертах, і справжнісінькі раритети. На вас чекає абсолютно ураганне шоу з бездоганним звуком та крутими світловими ефектами.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на феєричний ювілейний концерт Amatory у Києві, заздалегідь бронюйте місця та купуйте квитки у нас на сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва чекають на вас на сторінках нашого порталу.

Яку головну подію літа просто неможливо пропустити у Києві? Ювілейний концерт [AMA20RY]

  1. Легендарний колектив у повному складі
  2. Топові хіти та маловідомі раритети
  3.  Грандіозне шоу та неймовірний драйв
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код